|
Kan sulandırıcı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Glnrkzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kan sulandırıcıGönderim Zamanı: 6 Saat 16 Dakika önce Saat 00:08 |
|
İyi günler diliyorum Kadir bey Annem 78 yaşında. 30 35 yıldır tansiyon hastası. İlk zamanlar doktoru kan sulandırıcı hap vermişti. Tansiyon ilacına karşı damarları koruması amaçlı olduğunu söylemişti. Bu güne kadar rapor yenilenirken kimi doktor sordu ve bu açıklamayı yaptık, kimi doktor sormadı bile raporu yeniledi. Ama bir kan hastalığı, pıhtılaşma sorunu yok Fakat rapor yenilemek için gittiğimiz doktor. Bu ilacı kullanmaması gerek. Beyin kanamasına neden olan bir ilaç. Kansızlık yapar. Mg ne kadar çokmuş. Amerika 10 yıldır kullanmıyor. Eskiden öyleydi ama artık böyle. Bilim bu konuda fikrini değiştirdi diyip raporu yazmadı. Belki de haklı bilemiyorum. Aklıma siz geldiniz açıkçası. Bu son gittiğimiz doktor mu haklı, bu zamana kadar bu ilacı yazan devam eden doktorlarımız mı emin olamadım. Çocuklara gelince sahrekarlığın safhalarına aşina olduk sayenizde ama dahiliye de sıfır bilgi hocam. Neye inanacağım bilemiyorum. Kan sulandırıcı tablet (300x1) Annem bunun harici kullandığı ilaçlar 2 tansiyon ilacı (4mgx1)(4mgx1) 1 kolesterol (10mgx1) 1 vastarel mr (35mgx1) |
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|