|
Astım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Eflin
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AstımGönderim Zamanı: 5 Saat 39 Dakika önce Saat 12:23 |
|
Hocam 13.08.2024 doğumlu oglum 10 aylıkken solunum sıkıntısı sebebiyle 1 hafta hastanede yattı. Grip sonrası gelisen nefes darlığı öksürüğu vardı. Solunum sayısı 68/70 civarıydı. Taburcu olduktan sonra her griple birlikte öksürük başladı ve bu surecte her muaneye gidişimizde film çekilip evde hava tedavisi verildi. Geçen hafta bizi gogus hastaliklarina yönlendirdiler ve oğluma çocukluk çağı astım tanısı koydular. Çocuk sadece grip olduktan sonra 1 hafta 10 gunluk bir öksürme sureci yasıyor. Nefes darlığı, hırıltı zaten yok ama senede 3 kere hava almış olması ve annesinde bahar alerjisi egzema olması tanı için yeterliymiş. Geçmis tüm filmlerinde cigerinde hastalık varmış ama zaten hasta diye film çektiler sağlıklıyken çekilmiyor filmler. Bugun flixotide verildi hergün kullanacak diyor doktor sizin görüsünüz nedir? Filmlerini paylaşıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 42 Dakika önce Saat 13:20 |
|
1. ve 2. Röntgenler hatalı çekilmişler. Nefes alırken çekilmesi gereken Röntgen, nefes verdiğinde çekilmiş.
Ama gene de bir hastalık YOK! 3, Röntgen düzgün çekilmiş ve NORMAL. Hastalık yok. 4. Röntgen, yamuk (dönük) çekilmiş. Buna rağmen bu Röntgen de temiz. Zaten; Astım'ın Radyolojik bulgusu yoktur. Bu tarif ettiğiniz "hastalık" tablosuna, verdikleri ilaçlarla doktorlar sebep olmuş olabilirler. - "Sahtekarlığın 3 Safhası" - "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" yazılarını okuyun. Sonra da, her Grip olduğunda verilen ilaçları bana yazın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 41 Dakika önce Saat 13:21 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|