|
GENİZ ETİ DEDİLER |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mersii
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GENİZ ETİ DEDİLERGönderim Zamanı: 21 Saat 3 Dakika önce Saat 21:09 |
|
Hocam Merhaba,
Kızım 5 Ağustos’ ta 5 yaşını bitirecek. Boy 116 / Kilo 22 Bebekliğinden beri yemesi içmesi gayet iyi uykuları düzenli enerjik neşeli bir çocuk. Sık hastalanmayız. Fakat burun tıkanıklığı sorunlarımız oluyor ve uzun sürüyor. Uykuda ağız yarım açık uyuyor ve burundan dolayı sesli bir uyku oluyor. Gündüzleride konuşunca burundan konuşma denen olay oluyor. Fakat hep böyle değil iyi olduğumuz zamanlarda var. Doktora 1,5 ayı geçen burun tıkanıklığı için gittik. Doktor bana bir şey sormadan kızımla konuştu Hmmm annen seni burnun tıkalı diye mi getirdi ? dedi ve anladı. Neyse radyolojiye yönlendirdi. ilk kez kkb gittiğim için filmi çekildik. Geniz eti var Babası ile konuşun alalım dedi. Almazsak ne olur dedim, yeni çıkan dişleri yamuk çıkar dişçilerle uğraşmayın ve gelişme geriliği olur dedi. Görüntüyü ve raporu sizlere ekleyeceğim. Geniz eti ne durumda ? Almazsak ne olur ? Hep böyle bir durumda mı oluruz gece uykuları böyle mi olacak? Doktorlara güven sorunu yaşıyorum. Sizin bilginizi rica ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Saat 7 Dakika önce Saat 22:05 |
|
Bugünden geriye; yazdıklarımı okuyun. 2008'den beri nerede ise, HERGÜN ANLATTIM!!!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|