Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > "Anne Olunca Anladim" hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 gündür ateş ve öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

3 gündür ateş ve öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aysnrdgn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aysnrdgn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3 gündür ateş ve öksürük
    Gönderim Zamanı: 06 May 2026 Saat 08:38
Oğlum 2 gündür ateşli bu 3. Gündeyiz hala ateşi yüksek 38.5 geçen ateşi var. Burun akıntısı öksürük halsizlik ve iştahsızlık var. Dilde beyaz görünüm var . 3 gündür sadece calpol ve iburamşn vermiştim o da ara ara. ateşi çok yükselip huysuzlandıpı ağladığı için. Dr. Enfluvir azitro iburamin zero ve illiadin reçete etti ama kullanmadım. Sizce kullanmalı mıyım ya da hangisini kullanmalıyım enfluvşr mi azitro mu. Hiç ilaç kullanmasan da kendiliğinden geçer mi . Ancak dili de beyaz tabaka oldu .
Yukarı Dön
Aysnrdgn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aysnrdgn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2026 Saat 08:41
Bu arada oğlum 3 yaşında 15 kilo
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.