Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ciğerde ses
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ciğerde ses

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 122685
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2026 Saat 22:51
Astım değerlendirme tablosunu inceleyin. Uyan bir durumu var mı, bakın bakalım. 
Yukarı Dön
zübeyde78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zübeyde78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 59 Dakika önce Saat 17:04
Baktım hocam astım gibi değil, ama şöyle diyim iki oğlum da aynı hastalık yaşıyor küçük oğlum da solunum hızlı ama ciğerinde göğsünde daralma vs hırltı tarzı sesler yok o yüzden onda rahatım ama keremin solunum hızına bağlı  konuşamama  durumu gözlerin sabit bakması terleme cilt solukluğu ve nefes darlığı anne boğuluyorum diyor bu yüzden ona Ventolin Kortair verdikçe öksürük yumuşatıp balgam atıp ciğerdeki ses geçiyor doktor alerjik dedi  astım diyemem ama çocuk solunum yolları hassas  bir çocuk oldğnu söyledi 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 57 Dakika önce Saat 17:06
Sadece Ventolin kullanın. Kortair, kortizon. Buna gerek yok. 
Yukarı Dön
zübeyde78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zübeyde78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 54 Dakika önce Saat 18:09
Tamam hocam teşekkür ederim. Hocam küçük oğlum da değerlerini atnştım en son 13 Mayıs crp 66 wbc  11 ateş 3-4 gün ayın 15 inde avokado yedi ikinci gün yine yedi 1-2 saat sonra ürtiker döküntüsü başladı  akşam Allerset verdim bugğn döküntüler artıyor ve sönüyor ve ciddi diz ağrısı var crp ye mi bağlıdır ? Yoksa avokado mu yapmıştır :( 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Dakika önce Saat 23:44
Çekirdeği ile birlikte yenen (Çilek gibi) meyvalar allerji yapabilir. Avakado'nun çekideği çıkarıldığı için yapmaz. 
Resim gönderin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.