Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Deposilin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Deposilin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Child1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 88
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Child1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Deposilin
    Gönderim Zamanı: 19 Saat 48 Dakika önce Saat 23:59
Hocam merhaba kızım 6 yaşında cuma akşamından beri ateşli boğazında iltihap var şu an üç tane. Cumartesi öğlen deposilin yapıldı. Geçmedi ateşte bogazdakilerde. Sonraki gün bacağı şiş uyandı kendini sıktığı için deposilin dağılmamış. Sonra pazar günü penos 400 şurup ve zimax başlandı penos bogazı zimax bacağındaki yumuşak doku enfeksiyonu için. Hiç birisini içim rahat vermiyorum doğru mu yapıyorum lütfen cevap verir misiniz penos alerji yapar mı bi de aynı anda allerset veriyorum. Şu an ter içinde uyuyor aşırı halsiz allersetten mi neden bilemiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 122701
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 5 Dakika önce Saat 08:42
Çok SALAK bir doktorunuz var!!! Bunu o salağa aynen iletin.
1- Deposilin ile hastalık 12 saatte iyileşmedi ise, teşhis yanlıştır! 
2- Antibiyotik gereken durumlarda, Ateş olduğunda; ağızda pis koku+ Dili kaplayan pas tabakası olur.
Dili pembe olduğu sürece Grip demektir ve antibiyotik verilmez.
3- Bu gibi salak doktorlar asla Grip teşhis etmezler.
4- "penos alerji yapar mı bi de aynı anda allerset veriyorum"
- Çocuklarda penisilin allerjisi OLMAZ!  Penisilin allerjileri, çok sayıda penisilinin senelerce uygulanması 
   sonucu oluşur! 
- Her "allerji", allerji değildir. Penisilin allerjisi çok farklı bir allerji cinsidir. Allerset, penisilin allerjisini 
ÖNLEMEZ! 
5- Aşırı terleme, iyileşme sürecinin başladığını gösterir. Kendiliğinden iyileşiyor. 
Bütün ilaçları kesin. 
Yazılarımı okuyun. Okumadığınız için sizi parasal zararlara soktukları yetmezmiş gibi bir de çocuk hırpalandı!
NOT: Deposilin'in HANGİ CİNS olduğunu belirtmemişsiniz...
1- Deposilin6-3-3, daima tercih edilmesi gereken cinsidir. Çabuk, orta ve uzun tesirli 3 cins penisilin ihtiva
 eder. Yapıdığında, hemen etki etmeye başlar. 12 saatte etkili eden bu tip Penisilindir. Bir ay süre ile de
Streptokok enfeksiyonlarını önler.
2-Deposilin1.2 veya 2.4 ise, 48 saat sonra etkili olur. O yüzden bu cins iğne yapılırken aynı gün PenOs
başlanır ve 3 gün verilir. PenOs verildikten 12 saat sonra da hasta hemen iyileşir. 
3- Önemli olan, 1 ay süre ile tekrar Streptokok bakterisi almasını önlemektir. 
Bu soytarılıkları anlattığım: "beta diye bir virüs" makalemi Yazarlar kısmından okuyun.
Streptokok bakterisine: "beta virüsü" diyen salaklardan ne beklenir ki?

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Saat 44 Dakika önce Saat 09:03
Yukarı Dön
Child1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 88
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Child1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 36 Dakika önce Saat 11:11
Hocam çok teşekkür ederim söylediğiniz her şeyi yapcam çok çok teşekkürler 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.