|
Kedi turmigi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kedi turmigiGönderim Zamanı: 14 Saat 8 Dakika önce Saat 07:46 |
|
Hocam günaydın..iyisiniz ins. bu sabah hergun balkonuma gelen sokak kedime ekmek veriyordum her zamanki gibi elimden almaya çalışırken tırnağını benim tirnagimla etim arasına geçirdi ve deldi kanadı kolonya döktüm sonrada batikon..nette sabunlu suyla yıkayın diye okuyunca yıkadım ve tekrar baticon döktüm sızlama var delikte ..sizce Dr. Gitmeli miyim?köyde yaşıyoruz ve tabi kedi damlara girip çıkıyordur ama öyle kuduz halı yoktu ve ekmeleride yedi..takip etsem kediyi ama ben geç kairmiyom ..çok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 60 Dakika önce Saat 07:54 |
|
Bide kedi tırnağı hastalığı mi varmis neymiş enfeksiyonel bişey galiba ve tetanoz ve kuduz için dediler..yani kedi hergun geliyo kuduz olmaz ama tetanoz yada kedi tırnağı hastalığı varsa bilemeyeceğim hocam..hani kuduza benzetmedim olmaz derken hergun geldiği için..foto atmayı beceremiyorum yoksa atacagim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Saat 19 Dakika önce Saat 09:35 |
|
Yaptıklarınız yeterlidir. Sırf bu gibi şahislar doktorlara koşsunlar diye yazılan tipik Türkçe yazılara kanmayın.
Ben ne dersem, odur. Hiç mi yazdıklarımı okumuyorsunuz?
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Saat 9 Dakika önce Saat 10:45 |
|
Hep okuyorum hocam ben uyuzdan ziyade tettanoz ve tırnak mikrobundan bı tereddüt ettim..Balıkesir Edremit bostancı koyundeyim..kedilerde eski ahırlar evler ve viraneler icindede oluyor..ama kedi 1yildan fazladır gelip gider bazen 10gun olmaz bazen hergun gelir..hani o yemeği elimden almak için yaptı bunu ama korka bir kedidir diğer kedilerden tirsar ama olaydan sonra gelen başka kediyle kavga etti ve kedinin tüylerini yoldu..ben onu takip ederim ..tetanoz enson 9yil önce 2.gebelikte bir doz olmuştu galiba cnk 2.gebeliten 4yil önce ilk gebelikte 2doz olduğu için ..yani tetenozda olmazmi?çok sağolun hocam hatta bayagidir giremiyordum siteye eski sorularida okudum tekrar
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Saat 1 Dakika önce Saat 10:53 |
|
Hocam bide tirmlamadan sonra hemen önce kolonya döktüm sonra batikon sonra yıkadım sonra tekrar batikon ..öylece bı yarın saat tuttum sonra mecbur kahvaltı bulaşık falan yıkandı tekrar süreyi mi?4saat oldu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 9 Saat 6 Dakika önce Saat 12:48 |
|
"Yaptıklarınız yeterlidir."
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 40 Dakika önce Saat 16:14 |
|
İnsaalh hocam çok sağolun.Allah emeanet olun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|