Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma ishal halsizlik devam ediyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma ishal halsizlik devam ediyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122746
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 29 Dakika önce Saat 08:44
       "  Hastalığı bastırmak nasıl bir akıl.."

İşte senelerden beri anlattığım; "Türk doktor tipi" kafa yapısı budur.
Hastalıkları değil, vücudun tepkilerini bastırarak "göz boyayarak" doktorluk yaparlar. 
Bizim halkımızda bunu bir "marifet" zanneder!
- Şıp diye öksürük kesilecek!
- Şıp diye kusma/ishal kesilecek.
- Şıp diye ateş düşürülecek! 
Yukarı Dön
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 56 Dakika önce Saat 11:17
Hocam halkın beklentisi de bu maalesef. Hasta olduğumuz dönem dedim ki kusmayı ishalinizi kestirmeyin bi an önce atılsınki mikroplar iyileşme olsun. Hemen doktora koştular eve geldiler tabi serum takılmış bulantı yok geçici hâl iyi. Doktora övgüler başladı hemen, sende git çok iyi doktor bak bulantımı hemen kesti enerjim geldi falan. Ben o gün akşama kadar kustum ama hastalığım ertesi gün yoktu, kendisinin hastalığı 5 gün sürdü. Hala bulantı hapı kullanıyor.

Düzenleyen NagihanKY - 8 Saat 54 Dakika önce Saat 11:19
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.