|
Çözemediğim alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aysegulasya
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Çözemediğim alerjiGönderim Zamanı: 3 Saat 12 Dakika önce Saat 22:00 |
|
Hocam merhaba kızım yeni üç yaşına bastı geçen sene iki yaşta bastıktan sonra vücudunda yer yer bazı kurululuklar fark ettim bunlar yuvarlak yuvarlak özellikle kol arkası bacak arkasıydı. Daha sonra kış ayı içerisinde kan üzerinden bir alerji testi yaptırdık yumurta sarısı ve beyazına alerji çıktı ama yaşı ilerlediği ve bebeklikten beri yiyip sıkıntı olmadığı için yumurta gibi besini kesmeme kararı aldık. Alerji test sonucunu da aşağıda link olarak koyuyorum. Ama özellikle artık kızımın kaşıntıları artmaya başladı vücudu genel anlamda kuru nemlendiriciler kullanıyorum ama kaşıntıları çok biraz aburcubur yemesi var bayağı azalttık kestik ama sebebini tam çözemediğimiz şekilde bir alerjik durumumuz var doktora gidiyoruz deri testine gerek yok nemlendirin diyor. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl bir öneriniz olur ne yaptırmamı tavsiye edersiniz vücudundaki lekelerin 1.02 tanesinde koyuyorum bazıları bu şekilde bazıları kuru dışarıdan görüntüsü olmayan ama ben elleyince fark ettiğim şeyler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|