|
Kusma ishal halsizlik devam ediyor |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Saat 32 Dakika önce Saat 08:44 |
|
" Hastalığı bastırmak nasıl bir akıl.."
İşte senelerden beri anlattığım; "Türk doktor tipi" kafa yapısı budur. Hastalıkları değil, vücudun tepkilerini bastırarak "göz boyayarak" doktorluk yaparlar. Bizim halkımızda bunu bir "marifet" zanneder! - Şıp diye öksürük kesilecek! - Şıp diye kusma/ishal kesilecek. - Şıp diye ateş düşürülecek!
|
|
![]() |
|
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Saat 59 Dakika önce Saat 11:17 |
|
Hocam halkın beklentisi de bu maalesef. Hasta olduğumuz dönem dedim ki kusmayı ishalinizi kestirmeyin bi an önce atılsınki mikroplar iyileşme olsun. Hemen doktora koştular eve geldiler tabi serum takılmış bulantı yok geçici hâl iyi. Doktora övgüler başladı hemen, sende git çok iyi doktor bak bulantımı hemen kesti enerjim geldi falan. Ben o gün akşama kadar kustum ama hastalığım ertesi gün yoktu, kendisinin hastalığı 5 gün sürdü. Hala bulantı hapı kullanıyor.
Düzenleyen NagihanKY - 11 Saat 57 Dakika önce Saat 11:19 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|