|
Ateş ve ürtiker + İshal |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
moon
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2023 Saat 23:46 |
|
Kadir hocam öncellikle forumdaki ishalle alakali tum konuları okudum fakat ilaç kullanın dediginiz çok az kişi olduğu için benzer durumdaki hasta soru cevaplari bulamadım.5 yaşındaki oğlumun ishalinin bugün 7. günü, söylediğiniz gibi flagyl 5 gün 2x2 şeklinde kullandık.Son dozu bu aksam verdim.Fakat tam düzelme olmadı.Bugun yine 9-10 defa tuvalete cıktı.Daha rahat yapıyor fakat yine sümüksü küçük küçük yapıyor kan olup olmadığını tam fark edemiyorum.2 gündür poposunun kaşındığını söylemeye başladı.Geçmesi gerekmezmiydi hocam.Bu normal midir başka bisey kullanalım mi?
Düzenleyen moon - 03 Tem 2023 Saat 00:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Tem 2023 Saat 09:00 |
|
Flagyl; Giardia veya Amipli ishallerde kullanılır. Viral ishallar olduğunda, uzun sürer. İlaç kullanılmaz.
|
|
![]() |
|
moon
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Tem 2023 Saat 09:35 |
|
Evet hocam sıkıntılarını ve kaka resmini gönderdikten sonra siz flagyl kullanın dediniz o yüzden kullandık.Sonuç olarak eğer amip yada giardiaydiysa ilacı kullanmamıza rağmen halen ishalinin devam etmesi normal mi bakteri parazit yok olmuş mudur?Yada viral olduğu için mi halen devam ediyordur?
Düzenleyen moon - 03 Tem 2023 Saat 11:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Tem 2023 Saat 14:38 |
|
Amip+Viral olabilir. İlaç vermeyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|