|
Kalp sorunu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Bdskrtls
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kalp sorunuGönderim Zamanı: 2 Saat 19 Dakika önce Saat 14:51 |
|
Hocam merhaba kendim icin yazıyorum bu kez 31 yaşında bayanım cumartesi sabah boğaz ağrısıyla uyandım bir bucuk gün kadar da ateşlendim sonrasında ateş halsizlk falan geçti salı öğleden sonra aniden başlayan tam göğsümün ortadına birşey oturmuş hissi olsu ve sanki sol koluma doğru uyuşma vardı dotkor gittik ekg falan cekildi ve troponin 410 çıktı yatış yapıldı 3 saat sonra 600e uyükseldi ve sabah anjioya alındım anjioda birşey çıkmadı şükür damarlar sağlam sadece kalp kapakçığında iltihap olduğu söylndi geçirdiğim enfeksiyondan dolayı olduğnu söylediler antibiyotik iltihap giderici ateş düşürücü hap verdiler bugünde çıkış yaptım sizce uygulanan tedavi doğrumuydu hocam birde böyle basit bi grip kalp kapakçığında iltihap yaparmı acaba ilk hasta olduğumda doktora gidip antibiyotik almış olsaydım sonuç böyle olurmuydu
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|