|
İyileşmeyen burun içi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
envberna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İyileşmeyen burun içiGönderim Zamanı: 6 Saat 47 Dakika önce Saat 23:48 |
|
Merhabalar hocam, Oğlum 21.11.2014 doğumlu. Bir yıldır Ankarada yaşıyoruz ve burnu bir türlü iyileşmiyor. Havadan dolayı luruyor ve eli sürekli burnunda. Bir türlü laf dinletemiyorum. Kaç kez kbb ye götürdüm hala tam iyileşmedi. Dr kanama durumunda emofix verdi. Bi ara kullandık ama çözmedi tam. Bir de burun merhemi verdi. Rinopantena diye ara ara onu sürüyorum. Resimde gördüğünüz gibi ordaki doku soyulmuş gibi sanki ve bir türlü iyileşmiyor. Hava nemlendiricisi aldım ara ara açıyordum. Bu gece komple açık bırakacağım. Herhangibir merhem ilaç vs ne önerirsiniz hıcam tamamen iyleşmeai için? Birde burun etleri biraz büyük ve şiş nefes alamıyorum diye sürekli burnunu karıştırıyor. Bu etler inmeyecek mi hiç? Alerjik mi yoksa yapısal bir durummu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var hocam Çok sağolun |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|