|
Gunes carpması |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gunes carpmasıGönderim Zamanı: 12 Haz 2026 Saat 20:24 |
|
Selm hocam bugun denıze gıttım daat 13.00 17 30 arası cocuklar cogunlukla denızdeydı hava 32 derece burhnıye balıkesır deyız. Guneste durduk demsıye yoktu bende esarp ve sapk genelde taktım ama yuzum ayaklarım kolların gorurnen yerı yandı hava ılk gıttık esıyordu ve sıcak degıldı 3 ten sonr ısındı. Cocuklar genekde denızdeydı ama kumsaldada oynadılar ..8 ve 12 yas suan oglan cok yanmıs bgecen yılda sıcak carpmıstı ates olmustu gelelı eve 2 saat oldu banyo yaptılar yemek yedıler su orda cok ıcmedıler evde sımdı icırıyorum . .bende ıcmedım cok 5 litre su vardı. .sonuc sıcak carpmsı gecen yıl eve geldıkten sonr baslamıs tı sımdıde ılur dıye korkuyorum soguk bez ıslak bez koysam olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2026 Saat 20:54 |
|
Olsa, o anda olurdu! Sonradan olmaz.
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2026 Saat 21:37 |
|
Hocam ates yaptı ama bide heryerı ıstakoz gıbı kızardı soguk kompleks yapıyorum.. .bendede arda yükselen tnsıyon var sıcaktan yukselırmı su da ıcmedık susamdık yanı..eve gelınce de. 2 3 brdak octı wc ye tasınıyorum 1 saatır normalde 5 6 saat gıtmem . .tansıyon yukseldıgındede ıdrr cok gıdıyorum olctum cok yuksek degıl ..gercı bizim olcum ne kdar olursa..limon ıctım ıns düser
Düzenleyen Nanac - 12 Haz 2026 Saat 21:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2026 Saat 21:54 |
|
Günde 2 defa Dolven verin. Sizde hapını alın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Haz 2026 Saat 21:56 |
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 05:29 |
|
Hocam sonrdan gordum tansıyonu olcmedım bıdaha ama bıraz yuksek oldugunu dusundugum ıcın buz koyarak uyuya kalmısım. Oglanda zaten uyumustu uyandırmdım sun ıyı gıbı vucut ısısı cıolk ve ıslak mendıl joyark uyuduk .bıde gecen yıl d carpmıstı tes 49 gecmıstı sız sadece soguk yapın demıatınız ates düşürücü vermeyın demıstınız sabah gecer demıstınız. Bende ondan vermedım. Dun gecede verın demıssınız m msj sımdı gordum veremedım..suan ıcın sankı vucut ısısı bı tık ıyo vereyımmı uyanınca.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:51 |
|
Şikayeti OLURSA verin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|