Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yenıdogan gaz ve kilo alamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yenıdogan gaz ve kilo alamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yenıdogan gaz ve kilo alamama
    Gönderim Zamanı: 16 Saat 7 Dakika önce Saat 17:16
Kadir bey merhaba, 22 mayıs 2026 3300 kg 51 cm dogan kızım hasteneden cıktıgımızda 3175 kg idi. Ikı gun sonra kontrole goturduk 3130 du. Sarılık var dedi doktor kılo kaybı fazla diye mama onerdi. Ben mama vermedım sık sık emzirdim. Üç gun sonra tekrar kontrole gittik sarılıgı gecmıs 90 gram almıstı. Boyle olunca sevindim.  Gecen hafta salı gunu yani bebegım 18 gunlukken saglık ocagına gittik orda da kılo ya baktılar. 3300 geldi. Neredeyse hıc kılo alamamıştı. Cok uzuldum kızımın bezleri hep dolu çiş ve kakasınk hep yapıyo neden kilo almams acaba acmı kalıyo mama vermem gerekir mi lutfen yardım edin. Bu arada kadir bey aşırı gaz oluyor. Sızın gazla ılgılı videonuzu bulamadım. Nerden bulabilirım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.