Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Lnem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lnem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2026 Saat 09:57
Teşekkür ederim hocam çok sağolun
Yukarı Dön
Lnem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lnem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2026 Saat 18:07
Hocam tekrar merhaba kızım dünden beri çok huysuzlaştı ateşi hala 38 oluyor ara ara çıkıyor sanki idrar yaparken zorlanıyor acıyor mu bilmiyorum özellikle o zaman ağlıyor idrarında enfeksiyon olabilir mi , ishalle başladığı için bağırsak enfeksiyonu düşünmüştüm, yarım gün sürmüştü ishali ama ateş hala devam bazen çıkıyor bazen iniyor ilaç vermiyorum ama ağlıyor hep idrar koyu sarı gibi anlayamadım doktora götürelim mi sizce 

Düzenleyen Lnem - 19 Tem 2026 Saat 18:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123393
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2026 Saat 20:34
İYE olduğunda; idrar yaparken ağrı olur ve kesik-kesik idrar yapar.
Yukarı Dön
Lnem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lnem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:19
Hocam tekrar merhaba kızımın ateşi hala devam ediyor bu sabah 39 oldu yine doktora götürmeli miyim ishal vs de yok sade ateş
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:50
Dili pembe ise Grip olacaktır. Bu mevsimde Gripler belli-belirsiz geçerler. 
Genellikle döküntülü virüs hastalıkları da bu şekilde hiç belirtisiz ateş yaparlar. 
3-4 günlük ateş sonrası döküntü olur ve ateş düşer. Hiçbir önemleri yoktur. 
Yukarı Dön
Lnem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lnem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 36 Dakika önce Saat 18:56
Hocam bugün hastaneye götürdüm kan ve idrar tahlili yapıldı, kan hastalığı vs var mı acaba rica etsem bakar mısınız

Düzenleyen Lnem - 1 saat 48 Dakika önce Saat 19:44
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 1 Dakika önce Saat 20:31
Viral enfeksiyon! 
Kan hastalığı NE ALAKA!! 
Yukarı Dön
Lnem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lnem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 43 Dakika önce Saat 20:49
Hocam lösemi gibi  bir hastalık var mı diye lenfosit yüksek nötrofil düşük görünce öyle sordum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.