|
Demir serum |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ata2017
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Mar 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Demir serumGönderim Zamanı: 7 Saat 7 Dakika önce Saat 14:06 |
|
Hocam hgb 12
ferritin 4.81 demir (serum plazma) 45 Total demir bağlama 420 albümin 4.4 crp 2 ast 48 alt 9 ldl 135 hdl 72.1 triglesid 77.9 Hocam acil serum takmamiz lazım bütün depoların boşalmış diyor Dr ..lütfen siz yorumlayın serumun yan etkilerini biliyorum ve hiç istemiyorum
|
|
![]() |
|
ata2017
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 10 Dakika önce Saat 15:03 |
|
Yaşım 46 menopozda değilim B12 ve şeker normal düzeyde kadın doğumda sorun olmadığını da ogrendim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 28 Dakika önce Saat 17:45 |
|
" acil serum takmamiz lazım bütün depoların boşalmış diyor Dr "
Bu doktor tam bir şarlatan. Hgb:12g/dL ve bu sahtekar hala serum takma derdinde. Uzak durun.
|
|
![]() |
|
ata2017
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 12 Dakika önce Saat 18:01 |
|
Ferritin deki yani depodaki bütün demirleri kullanmış vücudun sırayla hepsi bitecek Total demir bağlama in yüksek olması bunu gösteriyor artık vücuda yaymiyor demiri, sadece hayatı organlara yolluyor yorgunluğun bu yuzden en az 3 ünite yapmalıyız ....hocam iyiki size yazmışım peki normal oral takviye alayimmi yoksa birakayimmi...iyiki. Varsiniz
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|