|
Kulağı duymuyor |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 576 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulağı duymuyorGönderim Zamanı: Dün Saat 17:46 |
|
Hayko Cepkin konserine gittim yüksek sesli bı konserdi ve hoparlörlere yakindik konser esnasında anlamadım ama bitince sol kulağımda fazlaca çınlama ve cızırtı vardı normal diye düşündüm ama ertesi günde bu süreç devam etti ve 12 gündür de devam ediyor kulağıma su kaçması falan olmadı veya olaydan sonra başımda donmeler olmadı kulağımda çok yoğun bir ağrı yok aslında ağrı diyebileceğim birşey yok sadece çınlama hiç geçmediği için rahatsız edip başım ağrıyor etrafımdaki sesleri duyuyorum bazen ama cızırtılı bı şekilde duyuyorum anlamam mümkün değil ve sesler biraz yüksek olursa duyuyorum normal biri konuşurken sol tarafında duyamıyorum ama bı poşet hisirtisi cok fazla rahatsız ediyor araba kornalari falan duyduğumda rahatsız oluyorum biri kulağıma siren tutuyormuş gibi oluyor kapatmaya çalıyorum hemen Prednol Lansor B-vit Diye 3 tane ilaç verdiler Merhabalar hocam 26 yaş etkek kuzenimin tek taraflı duyma sorunu var ve kulaktan iğne yapılıyormuş sanırım bir haftadır uğraşıyor. Telefonla konusulani duymuyor. Ben sizden öğrendiğim şekilde iliadin başlattım bugün ikinci dozu yaptı. İğneye gitmeyi bırak dedim ama sizin yönlendirmeniz nasıl olur?
|
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 22:12 |
|
İstanbul da iseniz; Dr Mehmet Ali Şehitoğlu'na görünsün.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 22:14 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|