Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Klinik Psikolog Gonca Şensözen
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Esime güvenmiyorun
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEsime güvenmiyorun

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mine_A Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 31 May 2010
Konum: evli
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: Esime güvenmiyorun
    Gönderim Zamanı: 02 Haz 2010 Saat 20:54
Merhaba gonca hanim,
 
ben 11 yillik evliyim ve 2 cocugum var. esimle son 1 sene icerisinde sorunlarimiz oldu. esim isinden baska birsey düsünmüyor, eve gec geliyor, calisiyorum diyor. ben calisiyorum, cocuklarla, evle hep yanliz basa cikiyorum. aramizda son 1 yilda olusan sorunlar hep bu yüzdendi. bundan 3 ay önce esimin cep tel. bir mesaj okudum ve yikildim. bir kadindan cok özele giren bir mesajdi bu. sonradan bu kadinin da tanidik birisi oldugunu ögrendim. esim de o kadinda mesajin yanlislikla esime gönderildigini anlatsalarda ben buna inanmiyorum ve esimin beni o kadinla aldattigini düsünüyorum. onunla birkac kez bulustugunu ama sadece dertlestiklerini anlatiyor esim. düsünün, kadin benim evime girip cikiyor, paralel olarak ta disarida esimle bulusuyor. o günden beri bütün dünyam degisti, esime hic güvenim kalmadi. bazen ikisinden de nefret ediyorum, bunu bana neden yaptilar diye soruyorum kendi kendime. cok kavgalar ettim esimle ama hep ayni seyi söylüyor, mesaj bana degildi diyor. kadinda evli üstelik. bence ikiside yalan söylüyor... devami var...
Yukarı Dön
Mine_A Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 31 May 2010
Konum: evli
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2010 Saat 21:04
artik esimi hep kontrol etmek ihtiyaci duyuyorum, cep tel. bakiyorum, maillerine vs. o günden sonra tabiki birsey bulamadim. ama bu beni hic rahatlatmiyor. ikisinden de intikam almak istiyorum, dedigim gibi, zaman zaman esime karsi bile nefret duyuyorum. ama biryandan da seviyorum esimi. biliyorum tuhaf, ihanetten sonra ask sevgi kalmaz ama 2 cocugum var, bir yuvayi yikmak o kadar da kolay degilmis. esim bana karsi günlük hayatta iyi davraniyor, o olaydan sonra dedigim gibi cok kez konustuk, benden onunla bulustugu icin özür diledi, beni sevdigini söyledi vs. cok israr ettim, eger aranizda birsey olduysa bilmek hakkim söyle dedim. ama yok diye israr ediyor. ben esime karsi her fedakarligi yaptigimi düsünüyorum ve böyle birseyle beni karsi karsiya biraktigi icin ona cok öfkeliyim. ben bu olayi nasil unutabilirim, evliligim tekrar düzelebilirmi? bu kuskularimdan, icimdeki intikam duygusundan kurtulabilirmiyim zamanla? sürekli esimi kontrol etmekten de yoruldum artik. ama yapmadan da duramiyorum. ona olan güvenimi tamamen yok etti. lütfen bir akil verin bana. evlilik uzmanina gitmeyi de düsündüm, ama inanin vaktim yok, calisiyorum cocuklarimin okulu, yemekleri, dersleri... bana yardim edermisiniz...
 
tesekkürler.
Yukarı Dön
Mine_A Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 31 May 2010
Konum: evli
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2010 Saat 21:08
bu konuyu baska kimseyle de paylasmadim, icime attim ama cildiricak gibi oluyorum. kimseye de söyleyemiyorum, cünkü aldatilmis kadin olmaktan utaniyorum. aslinda utanicak kisi ben degilim ama söyleyemiyorum iste. hemen hemen hergün bu olayi düsünmekten usandim artik, ama kafamdan silinmiyor. lütfen bana bir yol gösterin gonca hanim.
Yukarı Dön
goncasensozen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 12 Oca 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2010 Saat 00:10
Galiba yazdığım yanıt gitmedi size. Tekrar yazacağım:
En iyisi evlilik danışmanına başvurup, evliliğinizi tıkayan meselenin ne olduğunu anlamanız. Ortada bir aldatma varsa da yoksa da siz bu evlilikte mutlu görünmüyorsunuz, yalnız hissediyorsunuz çoğunlukla.
O yüzden eşinizi de ikna edin ve gidin. Olmadı tek gidin ve yardım alın. Evliliğinizdeki durumu çözmedikça ne işinizde ne de çocuklarla ilişkinizde tam iyi hissedemezsiniz.
 
kOlaylıklar dilerim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.