Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Konuşma, Geç Konuşma, Kekemelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kekemelik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkekemelik

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
3 melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 17 Kas 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Konu: kekemelik
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 08:23
merhaba baram tatilinde eşimin memleketine gittik.6 gün kaldık oğlum 31 aylık.amcası oğlumu çok sever bu 6 günün 4 gecesini 5 gününü amcasında geçirdi.benim akıllı oğlum gitmiş başka bir çocuk gelmiş.orada olduğu sürece kola cips ve çikolatayla beslenmiş.defalarca çocuğu istememe rağmen sen her zaman birliktesin diye getirmediler oğlumu son gece geldi ve belirgin bir şekilde kekeliyordu.ben ben ben kelime tekrarı.halen düzelmiş değil.onlar gerçekten seviyorlar.ama daha çok küçük bu kadar benden ayrılması doğru değil.ben den de uzaklaşmış babasına daha yakınlaşmış.çok çok üzülüyorum eşim ailesine kekelediğini söylemiyor.doğulu eşim her konuda çok zıtız zaten.bu kekemeliği kalıcı olabilir mi?hiç kızmıyorum tatlı konuşuyorum evde herkes tembihli.ses hiç yükselmiyor.çok anlayışlıyım .başka ne yapabilirim erkek kardeşim kekemeliği yüzünden okuyamadı bile.merakla yanıtınızı bekliyorum.teşekkürler.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 10 Eki 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2010 Saat 14:14
büyük olasılıkla geçici bir durumdur, oğlunuzunu babaya yakın olması güzel bir şey, bu sizden uzaklaştığı, sevmediği anlamın agelmez. giderek ilgi alanına gieren insan sayısı ve çeşidi artacak ve böylece hayatı tanıma şansı olack. düzenininiz bkısa süre bozulsa da adı üstünde tatil , evde normal düzeni yakalayabilirsiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.