Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Reçeller, Marmelatlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nurcanin Çilek Reçeli
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuNurcanin Çilek Reçeli

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:48
evet bence daha cok sulanır ama yinede bilmiyorum hiç buzlukdan cıkınca ne halde olur cilekler riske atma derim emeğine yazık olmaısn Smile
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009
Konum: fransa
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:53
iyide ba$ka ne yapabilirim o çilekle :)
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008
Konum: 2 paşasıyla
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:56
komposto yaparsın canım önümüz ramazan iftarda soğuk soğuk çok iyi gider 
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008
Konum: 2 paşasıyla
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:57
buarada nurcancım reçelin çok güzel görünüyor afiyet olsun ellerine sağlık cnm 
bende çok severim reçel yapmayı ama bu sene alışverişe kendim çıkamadığım için yapamıycam sanırım 
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:58
Orjinalini yazan: nurcan nurcan Yazdı:

Orjinalini yazan: miss hugolina miss hugolina Yazdı:

güzel,çıtır ve marifetli  arkadaşımClapClapmaşallahPig
LOL sormaaaa görünüşümm yüsünden kimse yemek bile yaptıgıma ihtimal vermiyo LOL
LOLLOLLOLSen bu tezi çürütmüş oluyorsun bence Nurcan'cımLOLLOLben inanıyorum.
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 18:01
Orjinalini yazan: nurten... nurten... Yazdı:

buarada nurcancım reçelin çok güzel görünüyor afiyet olsun ellerine sağlık cnm 
bende çok severim reçel yapmayı ama bu sene alışverişe kendim çıkamadığım için yapamıycam sanırım 
sagol canım bosver bebişş büyüsün biraz yaparsınn sonraaaa
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 918
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2012 Saat 00:10
Orjinalini yazan: nurcan nurcan Yazdı:


Orjinalini yazan: kübRAbia kübRAbia Yazdı:

ellerine kollarına sağlık nurcancığım,sayende hem tavuk büryan hem de çilek reçeli yapmayı öğrendim bugün,üniversiteden hemen sonra evlendiğim,sonrsında da reçel turşu gibi şeyleri annem kayınvaidem getirdiği için bir türlü öğrenemedim böyle beceri gerektiren şeyleri,ama sayende bunu da deneyeceğim,umarım başarırım,teşekkürler paylaşımın için
aslında cok kolay sadece olayy koyulastıgını kıvamını anlamakda bitiyo bence canım onuda yazdım zaten 


çok net anlattığın için cesaretlendim birden zaten,mutka denicem tekrar teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.