Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gizli kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGizli kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şevkiye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı şevkiye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gizli kan
    Gönderim Zamanı: 21 Eki 2014 Saat 16:18
Sayın hocam dün gönderdiğim soruya yanıtınız için çokkkkk teşekkür ederim.Makaleniz gercekten icimi rahatlatti.Yalnız kaka mikroskobisinde çıkan gizli kan+ bol lökosit ve 5-6 eritrosit degerlerini de yorumlarsanız çok memnun olurum.Bugün gittiğim başka bir Dr daha çok süt alerjisi üzerinde durdu ve ben sıkı süt diyeti yapıyorum ancak bu oğlumun beslenmesini olumsuz etkiler mı merak ediyorum.şimdiden teşekkür eder iyi çalısmalar dilerim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 00:30
Gizli kan testi yapabilmek icin; hastanin 2 gun oncesinden ET YEMEMESI, Demirli bir ilac/Vitamin ALMAMASI gerekir. Bizdeki doktorlar zaten kotu niyetli olup, bu test ile sizleri kandirmak istediklerinden sizlere bunlari anlatmadan kasten bu sekilde "Gizli Kan" testini isterler..Sakin dikkate almayin...

Allerji Turkiye'deki en buyuk SAHTEKARLIK konularindan biridir. Bazi doktorlar artik her bir seyi; Allerji ile izah eder duruma gelmislerdir. Bu sahtekarlari SAKIN unutmayin, bir vakit sonra nasil "Dansoz" gibi kivirtacaklarini hep beraber seyr edecegiz..

Her iki sahtekari da dikkate almayin, sizing cocugunuzda gordukleriniz tamamen
Asiri fazla" beslenmeye bagli arazlardir. Inanmiyorsaniz, kilosuna bakin. Normal ustu oldugunu gorursunuz. Halbiki bu hastaliklarda, kilo normalin de altina iner..
Eski maillere bakin buna benzer cok hastanin nasil kaziklanmis olduklarini gorursunuz..
Yukarı Dön
şevkiye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı şevkiye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 09:11
Kadir bey çok teşekkürler yanıtınız için.Cocuğum 11 haftalık ve 6100 gr 64,5 cm. 3650 gr doğmuştu . Ne yapacağımı kime götüreceğimi gercekten şaşırdım . Ben şimdi nasıl bu doktorlara güvenip cocuğumu emanet edeyim? Yanıtınız için tekrar teşekkür eder iyi çalısmalar dilerim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 19:22
Kesinlikle cocugunuzda bir hastalik YOK.... Butun bu olaylarin sebebi, ASIRI BESLENME... Bazi gidalar, barsaklardan emilmeden hizli bir sekilde diski olarak atildiklarinda, havanin Oksijeni ile okside olarak, o "goruntuyu" yaratirlar..
Gerisi; Doktor+Laboratuvar ikili cetesinin, yalan-dolanlaridir...
Eger cocugunuzda, "Barsak kanmasi" yapacak kadar ilerlemis bir hastalik olsa, idi, ASLA bu kadar guzel kilo alamazdi.

Bu serserilerin hicbir dedigine inanmayin, kendinize baska doktor arayin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.