|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şevkiye ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2014 Saat 16:18 |
Sayın hocam dün gönderdiğim soruya yanıtınız için çokkkkk teşekkür ederim.Makaleniz gercekten icimi rahatlatti.Yalnız kaka mikroskobisinde çıkan gizli kan+ bol lökosit ve 5-6 eritrosit degerlerini de yorumlarsanız çok memnun olurum.Bugün gittiğim başka bir Dr daha çok süt alerjisi üzerinde durdu ve ben sıkı süt diyeti yapıyorum ancak bu oğlumun beslenmesini olumsuz etkiler mı merak ediyorum.şimdiden teşekkür eder iyi çalısmalar dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gizli kan testi yapabilmek icin; hastanin 2 gun oncesinden ET YEMEMESI, Demirli bir ilac/Vitamin ALMAMASI gerekir. Bizdeki doktorlar zaten kotu niyetli olup, bu test ile sizleri kandirmak istediklerinden sizlere bunlari anlatmadan kasten bu sekilde "Gizli Kan" testini isterler..Sakin dikkate almayin...
Allerji Turkiye'deki en buyuk SAHTEKARLIK konularindan biridir. Bazi doktorlar artik her bir seyi; Allerji ile izah eder duruma gelmislerdir. Bu sahtekarlari SAKIN unutmayin, bir vakit sonra nasil "Dansoz" gibi kivirtacaklarini hep beraber seyr edecegiz.. Her iki sahtekari da dikkate almayin, sizing cocugunuzda gordukleriniz tamamen Asiri fazla" beslenmeye bagli arazlardir. Inanmiyorsaniz, kilosuna bakin. Normal ustu oldugunu gorursunuz. Halbiki bu hastaliklarda, kilo normalin de altina iner.. Eski maillere bakin buna benzer cok hastanin nasil kaziklanmis olduklarini gorursunuz.. |
|
![]() |
|
şevkiye ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey çok teşekkürler yanıtınız için.Cocuğum 11 haftalık ve 6100 gr 64,5 cm. 3650 gr doğmuştu . Ne yapacağımı kime götüreceğimi gercekten şaşırdım . Ben şimdi nasıl bu doktorlara güvenip cocuğumu emanet edeyim? Yanıtınız için tekrar teşekkür eder iyi çalısmalar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle cocugunuzda bir hastalik YOK.... Butun bu olaylarin sebebi, ASIRI BESLENME... Bazi gidalar, barsaklardan emilmeden hizli bir sekilde diski olarak atildiklarinda, havanin Oksijeni ile okside olarak, o "goruntuyu" yaratirlar..
Gerisi; Doktor+Laboratuvar ikili cetesinin, yalan-dolanlaridir... Eger cocugunuzda, "Barsak kanmasi" yapacak kadar ilerlemis bir hastalik olsa, idi, ASLA bu kadar guzel kilo alamazdi. Bu serserilerin hicbir dedigine inanmayin, kendinize baska doktor arayin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|