|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2017 Saat 00:43 |
Hocam kolay gelsin. 24 günlük bir kızım var.
Göbeği 5 günlükken düştü ama akıntısı kesilmeyince yakma işlemi yaptılar. Sonra kanamaya başladı. 1 hafta önce K vitamini iğnesi yaptılar. 2-3 gündür çok az da olsa yine kanama görüyorum. Yeniden götürdüm kanlarına bakalım dedi bi de antibiyotik krem verdi. Ben kan verdirmedim bi kaç gün kremi kullanayım diye. Dün kremi kullandım bugün kanama görmedim ama antibiyotik krem kanama için ne yapar bilemedim. Size sormak istedim ne yapayım ben? Bir de gözünde doğduğundan beri çapaklanma ve yaşarma var. Ama çapak epey yoğun şekilde. Önce ben masajla hallederim diye düşündüm ama baktım artıyor doktora sordum Tobrased verdi. 1 hafta kullandım hafifledi ama geçmedi. Sonra yeniden sordum bu seferde oftalmotrim diye bir damla verdi ama prospektusunde 2 ay dan küçük çocuklara önerilmemektedir diye yazıyor o yüzden kullanmadım açıkçası. Bunun için ne onerirsiniz hocam? Şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikinci goz damlasi; bildigin "Bactrim"... Tabii firma, o yas cocuklari icin, ayriyeten "Ruhsat" almasi gerektiginden, ruhsat icin, bir ton para vermek yerine, "-2 yasindan kucukler kullanmasin" der ve isi cok ucuza tek ruhsat ile halleder.. Senede, 3-5 cocuk kullanacak diye, hicbir zaman geri alamayacagi parayi niye Ruhsat icin kullansin!! Kullanabilirsiniz... Gunde:2x2'ser damla kullanin ama, daha evvel anlattigim, masaj ile beraber olacak. Tek basina masaj ile halledemezsiniz... Gobek icin; SAKIN, ne kremi olursa olsun hicbir kremi kullanmayin.. HEMEN, Kolonya ile silin ve her altini actiginizda, temizlik yaptiktan sonra, Kolonya ile silin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|