|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buffy84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2014 Saat 16:33 |
hocam merhaba, 7 gün önce doğum yaptım, oğlumun cuma günü göbek bağı düştü fakat 2 gündür hala göbeğinden sarımsı, sümük gibi bir sıvı geliyor, günde iki kere doktorun verdiği "yeni doğan göbek bakım seti" ile temizliyorum, bu sıvının gelmesi normal mi? hastaneden çıkarken k vitamini iğnesi yapmışlardı, tekrar yaptırmaya gerek ver mı? ne yapmam lazım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"doktorun verdiği "yeni doğan göbek bakım seti" ile temizliyorum, "
Bu da neymis oyle!!!!! Normal Kolonya ( %80 Alkol)ile temizlersiniz olur biter... K-vitamin; kanamyi onlemek icin. Akinti icin, Kolanya veya Alkol kullanin. Gazli bezle silin, eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|