|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurgül aziz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurgül aziz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2014 Saat 18:18 |
Merhaba kadir bey erinc girip gibiydi sonra gohsunun sağ tarafının agridigini söyledi doktora götürdük baktı ve bronşit oldugunu söyledi mikrobikmis bumudur bronsitin belirtisi anlamadım öksürük ateş var antibiyotik öksürük surubu ve ağrı kesici Verdi siz ne dersiniz abarttimi acaba göğüs ağrısı beni korkuttu yoksa girip olunca goturmuyorum doktora birde erinc 22 buçuk kilosu boy 1.20 6 yasında oyunu hep boyu uzuyor kilo almıyor oyle cok hareketli bir cocukta degil yemeside normal
|
|
![]() |
|
nurgül aziz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurgül aziz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey sorumu görmediniz galiba
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sey bildigi yokki, abartsin...Insan, bildigi bir seyi abartir, bilmedigini uydurur...
Aptal-aptal teshis koyuyor.. OKSURUGU OLMAYAN HASTAYA, tek bildigi hastalik olan, "Bronsit" teshisini koyuyor ve o aptalca ilaclari veriyor.. SAKIN ha, ne koydugu teshise inanin, nede, verdigi ilaclari kullanin... Basit bir adele agrisi var, "sicak tatbiki" ve Vicks surmenizin faydasi olur. 2.5kilo agirlik ve 7cm boy fazlasi var. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Nis 2014 Saat 22:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|