Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Göğüs uçlarım delirtiyor beni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGöğüs uçlarım delirtiyor beni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2009 Saat 13:17
canım bende meryemin bahsettiği kremi kullandım.ama herkesin söylediği gibi ilk aylarda acıların olması doğal.zamanla acıyı hissetmiyorsun.bende aynı şeyleri yaşadım.göğsümü oğluma veremiyordum acısından.sürekli kanıyordu.ama sonra düzeldi.
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2009 Saat 13:25
Orjinalini yazan: nuriyeugur nuriyeugur Yazdı:

benim de göğsümde çatlak olmadı.ilk zamanlar çok ağrıyordu ama benimkide içten.sonra geçti.şimdi kızım 50 günlük yine ağrımaya başladı nedenini anlayamadım.göğüs kalkanını denedim ama çok rahatsız sert olduğu için kullanamadım.bir de göğsümde kalkanlar varken yatamıyorum onun içine biriken süt akıyordu deliklerden.acaba ben mi yanlış kullanıyorum.

canım, hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum, ben Av.nt kullanıyorum. içinden hem delikli( hava alsın diye) hem deliksiz 2 adet kapak çıkıyor, göğüsüne oturan yeri zaten silikon. gece deliksizle yatıyordum, sütüm akmıyordu, zaten çok da bekletmiyorsun sütü. ben önceden sütyenle bile uyuyamazdım, bırak kalkanla uyumayı sütyene tahammülüm yoktu. Ama emzirirken mecbur kalkan kullanıyorum, çünkü sürekli emmekten uyarılmmış, tahriş olmuş öğüs uçlarım kıyafetime değdiğinde içim bir tuaf oluyordu, kalkan olunca göğüs uçlarım boşlukta kalıyor, o gıcık duygu olmuyorWinkannelik böyle birşey herşeye alışıyorsunWink
Yukarı Dön
nellyy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2009 Saat 23:11
Bende fatoş'un kreminden kullandım 15 günde geçti. REsmen yarıktı. O yarık kapandı. Garma...an adlı krem. Hatta teşekkür ettim ona ve tübaya.
Benim oğlum tatlı oğlum MERT'İM
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 15:05
tahin yağı göğüsleri çok güzel iyileştiriyor.. yeni doğum yapacaklar bebek emzirmeye başlar başlamaz tahin yağını sürmeye başlasınlar. bebek emdikten sonra yağı sürün üstünü ufak bir poşetle kapatın bebek bi daha emene kadar orada iyileştirici bir etki yapıyor.. bende 40 gün oldu doğum yapalı çok şükür bu sayede sıkıntı çekmedim.
Yukarı Dön
durukuşum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 115
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 00:56
yok arkadaşlar yok.ben neler denedim sürmediğim krem kalmadı.tam iyileşiyor diyorum.hoooop yeniden .bebeğim nerdeyse 6 aylık oldu.1-2 ay rahat ettim 1 aydan beri yine yaralar.şu an evi..p kullanıyorum.ve kalkan.tedavi ediyor ancak bıraktığım an yeniden başlıyor.şöyle keyifle emziremedim çocuğumu.ama inat ettim ne olursa olsun en az 1 yaşına kadar emziricem Allah kısmet ederse.o beni bırakana kadar.hele domuz gribinin kol gezdiği şu günlerde memeden kesemem yavrumu.
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
Yukarı Dön
belkıss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 70
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 20:51
emzirme kalkanı daha çok acıtıyor kızlar.
aynı sıkkıntıları bende suanda cekiyorum dogum acısından beter
28 günlük bebegim  ama her türlü kremleri aldım margarin kaymak bile sürdüm faydasız suanda bunu yazarken sızlıyorlar
göğüs ucumdan et kopmus parça parça gögsümün ucu.
yara ve yanık kremi var elimde acaba ondan sürsemmi
isim vermek madem yasakmıs bende ismini yazmıyorum ilacın
ilk cocugumda cok olmamıstı gecmişti 20 güne kadar ama bu felaket
ateşim bile cıktı.ne yapmalı
ne yapmalı kızlar
acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmLamp
İran'Lı Bir Şair Derki ; "Aşka Uçma Kanatların Yanar"... Mevlana Derki ; "Aşka Uçamadıktan Sonra Kanat Neye Yarar"...
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 21:04
belkıss kullan bakalım tahin yağını ben çok faydasını gördüm yakınlarımda öyle umarım faydası olur çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun
Yukarı Dön
zarac Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 141
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2010 Saat 02:42
en korktugum sey bakalim ben nelr yasiyacamErmm
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.