Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gögüs ucu hakkında ( Acil )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGögüs ucu hakkında ( Acil )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Konu: Gögüs ucu hakkında ( Acil )
    Gönderim Zamanı: 11 Nis 2012 Saat 22:28
EmbarrassedEmbarrassedConfusedTongueMerhaba hanımlar;

Tek gögüsten emziriyorum diye üzülürken şimdide  farkettimki gögüs ucum ve  bir gögsüm diğerine nazaran  baya büyük 
Makina sütü çekerken  gögüs ucumuda vakumlayıp büyütüyor araların da ucurum var güleyımmı aglayayımmı offffff öyle kalırsa kafayı yerım Cry 

Bu gun sutumu sagarken sanırım kademeyı bıraz yukselttım ve gogus ucum bıraz kanadı agrımda var buz koydum
sagsam bır dert sagmasam ayrı sagmayınca agrı yapıyo  ve iş yerınde aktıgından heryerım sut oluyor napıcam ben Confused
Sonradan eskı halıne donermı ucları hıc sanmıyorum ama sızde nasıl oldu DeadAngry

Düzenleyen peperutka - 11 Nis 2012 Saat 22:31

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2012 Saat 22:55
Biraz zor oluyor ama mecburen katlanıyor insan.Bept.krem sürebilirsin emzirmediğin zamanlar.Göğüs ucu için silikon uçlar var denedinmi canım...Sağmazsan sütün azalır iyice.Allah kolaylık versin
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2012 Saat 23:21
CryCry
Orjinalini yazan: miss hugolina miss hugolina Yazdı:

Biraz zor oluyor ama mecburen katlanıyor insan.Bept.krem sürebilirsin emzirmediğin zamanlar.Göğüs ucu için silikon uçlar var denedinmi canım...Sağmazsan sütün azalır iyice.Allah kolaylık versin

Ama böylede şeklı şemalı kayıyor ucu bıle bı acayıp oldu ezık ve buyuk hemde morarmıs sımdı  baktımdaTongue

Düzenleyen peperutka - 11 Nis 2012 Saat 23:21

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2012 Saat 10:42

merhaba bende 2 aylıkken sağlamaya başladım işe başlayınca yaklaşık 5 ay işyerinde sağdım olmadı süt sağma günlerim azaldı vakit olmadı yoğunluktan böylece evde emzirdim oğlumu 22 ayına kadar emdi şükür. Şimdi abi olduk 3 yaşına girdik.

Tek göğsünü emzirdiğin ve sağdğın için diğer göğüste süt kanalları tıkanmnaya başladığından normal haline dönmeye başlamış ama emzirdiğin göğsün halen süt verdiğinden sana farklı geliyor. Emzirme dönemin bitince biraz sarkma yaşamış olsan da aynı büyüklüğe geleceklerdir. Sağma zamanında ilk günler kanama yapıyor bazen çatlama yapıyor mümkün olduğunca sağma işin bittiğinde göğsünü kurula ve kuru bırak hava alsın göğüs pedleri de (bana göre) sürekli ıslak tutuyo terleme yapıyo özellikle yazın ben oyüzden kullanmadım ama ilk zamanlaar aklıma geldikçe sağdım 20 ml - 50 ml ne çıkarsa... Sağmadığın zamanlarda lansinoh ve bepanten yaralara iyi gelir.

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.