|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayseeececen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2017 Saat 16:01 |
Kadir Bey merhaba,
10 yaşındaki kızımın sol göğüs ucu diğerinden farklı görünüyor.Sağ taraftaki dümdüzken diğeri biraz daha şişkin.Bebeklik döneminde de böyle birşey yaşadığımızı hatırladım.Sebebi ne olabilir dikkate alınması gereken bir durum mu diye size sormak istedim.Zaman ayırıp cevaplayabilirseniz sevinirim.Kolay gelsin teşekkürler |
|
ayseeececen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli bir sey degildir. Hicbir kadinda, her iki gogus, tipkisinin aynisi degildir.
|
|
![]() |
|
ayseeececen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
Teşekkürler Kadir Bey ben yeni farkettiğim için bir sormak istemiştim hatta cevabı göremediğim için bugün tekrar sormuştum :) kusura bakmayın teşekkürler kolay gelsin
|
|
ayseeececen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kurcalarsaniz, ellerseniz, buyume olur. SAKIN; ellemeyin, masaj yapmayin, sikmayin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
Çok teşekkür ederim Kadir Bey kolay gelsin
|
|
ayseeececen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|