Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - goguste sertlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgoguste sertlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Konu: goguste sertlik
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2012 Saat 23:08
Hocam Merhaba,

15 aylik bir kizim var emiyor hatta sadece emiyor daha evvel bahsetmistim yani emzirme aralarimiz cok uzun degil yalniz geceleri aralar uzuyor dun gece bir kez uyandi emmek icin( songunlerde daha sik uyaniyordu fakat yavas yavas azalmaya basladi eskiye donuyor ) ve ben sabah icine sanki irice bir cakil tasi koyulmus gogusle uyandim once aci yoktu sadece sertti aksama dogru dokununca acima yanma kizariklik belirdi sislikte artti gun boyu emzirdim elle sagmaya calistim sicak masaj banyo vs yaptim ama cok bir duzelme kaydedemedim. bu arada elle sagarken damla damla az sut geldi ve bir sure sonra gelen sut pembemsi bir renkteydi yada cok acik kahvemsi . Hocam ne yapmam gerekiyor kizimi bu gogusten emzirmekle hata mi ettim niye pembemsiydi sut? simdiden degerli gorusleriniz icin tesekkur ederim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118013
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2012 Saat 02:48
Bir Meme cerrahi gorurse iyi olur; sanki ufak bir abse olusmus gibi,  antibiyotik ve/veya cerrahi mudahale gerekebilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2012 Saat 02:48
Yukarı Dön
canss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2012 Saat 12:51
cok saolun Hocam..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.