Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
|
Konu: Gök gürültüsü Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 22:39 |
kızlar benimki soru değil.. sadece bir öneri.. paylaşmak istedim.
bu akşam burda olağan dışı bir fırtına vardı. zaten buranın fırtınası da ünlüdür.. bir gök gürledi avize sallandı o kadar yani   tabi Çınar adam akıllı tırstı haliyle.. ben de biraz abartılı bir üslupla " aaa çok komik, bulutlar karanlıkta birbirini göremedi çarpıştı" dedim ve kakakakaaaa gülmeye başladım. eşim de bana bakıyor manyak mısın der gibi  
sonra üçümüz pencere kenarına geçtik. Çınar da ışığı kapamayı teklif etti. (o zaten karanlıkta dışarıyı izlerken hep kapatır ışığı daha iyi görebilmek için.. şimşek çaktıgı anda ellerimizi hazır tuttuk alkış için.. her gürlemede hahahaah güldük durduk. dışardan görenler neler dedi allah bilir 
sonuç olarak baya bir sürdü gürlemeler.. ama nasıl hoşuna gitti anlatamam.. yatma saati geldiğinde hala gök gürlüyordu ve kendi kendine güzelceee uyudu 
öyle aklıma geldi de yazayım dedim. aslında çoğunuzu aklına gelmiştir bu. yada uygulamışsınızdur eminim ama bir kişiye bile fikir vermiş olsam buda yeter bana diye yazdım işte.
gürüldemesiz gecelere, ne diyim  
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4266
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 01:38 |
cuma günü bizim burdada çok gürleme vardı
baktım tam gürlemeye başlayınca bilal anne kokuyo diyip yanıma koşup sarılıyordu
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 01:46 |
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7000
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 02:11 |
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 02:25 |
Maşallah Egemen'e..
Çınar da hiç ağlamaz düşmelerde.. hiç tepki vermedim düştüğü zamanlar. eğer ıhh falan yapıp yüzü buruşuyorsa kesin bir yeri kanama, kesilme derecesindedir. yoksa tık yok çocukta..
ben öğretmedim ama oldum olası düşmeler, çarpışmalar güldürür onu.. tabi bazen de garip oluyor. mesela sokakta bir kadın kaydı düştü başladı bizimki katılmaya. kadının bana bakışını unutamam  yada düşüp duran çocuklara güler bu sefer onların da zoruna gidiyor herhalde daha çok ağlarlar 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 10:42 |
|
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 11:10 |
Burcu bizimkine de bizim eski komşumuz Sabbek Abla anlattı buna benze. Bulutlar koşa koşa birbirlerine çarpmışlar sonra ellerindeki kovaları düşürmüşler yağmur olarak başımıza yağmış diye. Şimdi bana anlatıp durur anneeee bak bulutlar kovalarla çarpışıoooo :)))
Harika bir yöntem ve Nil azcık ürkse de bu hikaye aklına geliyor ve uyuyabiliyor. Burda da felaket şimşekler gök gürültüleri oluyor...
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 13:22 |
Oyy ne güzel oyun bulmuşsun canım oğlunla aklımda bulunsun alperle bizde yapalım bunu
|
 |