Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - göz altı derisinde yağ bezeleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgöz altı derisinde yağ bezeleri

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
biray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Konu: göz altı derisinde yağ bezeleri
    Gönderim Zamanı: 02 Eki 2009 Saat 13:02
Kadir Bey merhaba,
Oğlumun 6. ayını doldurmasına 8 gün kaldı, sadece anne sütü alıyor, arada bir de kutu sütlerinden teklif ediyorum, pek içemiyor.
yaklaşık bir hatadır iki gözününde alt tarafındaki derisinde minik minik yağ bezesine benzeyen birseyler var,bazıları renksiz bazıları kırmızı. oğlum terleyen bir bebek acaba isilik olabilir mi?  çünkü burnunun üstünde ve ağız kenarlarında da var.

bir de anne sütü alan bebeklerin bazen 3 günde bir kaka yaptığı okumustum burdan, oğlum 10 gün önceye kadar her gün bir kere kakasını yapardı (altın sarısı renginde) ama bu ara iki günde bir yapıyor ve yapamaması da ona sıkıntı veriyor gözlemleyebiliyorum bunu. sizce yapacak bir seyler var mı? yoksa zamanla gecer mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2009 Saat 13:26
Gözaltındaki ufak yağ bezeleri önemli değil, bir şey yapmanız da gerekmiyor. Deri değişirken kaybolacaklar. Çok terletmeyin. 3-4 günde bir kak yapabilir, önemli değil. Siz sadece kaka yapmaya çalışıp, yapamayınca müdahale edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.