|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
burak7
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: göz altı morluğuGönderim Zamanı: 31 Eki 2014 Saat 11:48 |
|
hocam merhaba, yine size danışmam gerekiyor..
kızım 30 aylık oldu.. 97 cm. boy, 16 kg.. boyu uzun olduğundan kilolu bir görüntüsü yok. çok hareketli, yetişkin gibi konuşabilen yaşından epey ilerde bir çocuk.. sayenizde hala hiç antibiyotik içmedik, gururla söylüyorum bunu heryerde ve herkese sizi takip etmesini öneriyorum.. sorum şu; kızımın göz altları çok mor.. yorgunken daha da belirginleşiyor ama genelde mor bir görüntüsü var. bazen çevremdekilerde soruyor ne oldu göz altına bir yere mi çarptı diye.. aklıma takıldı neden bu yaşta bu kadar mor olur göz altları? beslenmesi güzel, herşey yiyor, sütü günde yarım litre içiyor, bir kan testi falan yaptırmalı mıyız? bu arada demir ilacı tavsiyenizle hiç kullanmadık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2014 Saat 22:33 |
|
9cm boy, 3.4kg agirlik fazlasi var... 4yas, 3 aylik elbisesi giyer.
Goz altlari; YAPISALDIR... Hicbir sey yapilmaz. Ilerde genc kiz oldugunda, "Far" surebilir. Gerisi; aynen devam. |
|
![]() |
|
burak7
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 11:06 |
|
araya hafta sonu girdiğinden ve evde bilgisayar olmadığından teşekkür edemedim hocam. çok teşekkür ederim büyüyünce far kullanırız artık:)))
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|