|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2017 Saat 16:40 |
Hocam 6 yaşındaki kızım bugün kreşin parkında oynarken parmağını gözüne değdirmiş ve ağlamış. Öğretmenleri beni aradı sanırım toz kaçtı ağlıyor gelin bir bakın dedi. Hemen gittiğimde çocuğun yüzünü yıkamışlar dinlendirmeye almışlar ve kızım öğretmenine bir şey kaçmadı parmağım girdi içine demiş. Biraz ağladı ben ışığa bakabiliyormu diye test ettim ve kızım bakıyordu hafif gözün beyaz kısmının alt tarafında hafif kızarıklık olmuştu daha sonra gün içinde sıkıntısı olmadı. Işığa bakabildiğine göre sizden öğrendiğim bir bilgi sıkıntı yok sanırım bir göz doktoruna göstermemiz gerekir mi ağrısı yok kızarıklık yok bilmenizi istedim yanlış bir şey yapmak istemem teşekkürlerimi iletiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
isiga karsi anormal bir reaksiyonu yoksa, onemli bir sey yoktur!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|