|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zelalim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: goz kapaginda kizariklikGönderim Zamanı: 19 Eyl 2015 Saat 13:42 |
|
http://i.hizliresim.com/lylAog.jpg
http://i.hizliresim.com/VLdjZj.jpg http://i.hizliresim.com/ngn4vB.jpg hocam merhaba, 5,5 aylik kizimin gozunde bugun resimdeki gibi bi kizariklik farkettim,sivilceye benziyor.goz aklarinda kizarma yok.surekli gozlerini ve burnunu ovusturup kasiyip durur,ben uykusunun geldigine yoruyordum ama acaba farkli birsey bi allerji olabilirmi???yada kasiya kasiya mikrop mu kaptirdi????ilac gerekir mi???? birde otururken yatarken sanki gicik varmis bogazini temizlemek istermis gibi tek bir defa zorluyor kendini oksuruyor kusturacak gibi kendini sonrada birseyler soyluyor,bazende cok az miktarda peynir gibi cikariyor.10-15 dk.da bir tekrarliyor bunu genelde yemeklerden sonra,ama uyurken rahat nefes aliyor,belki de ilgi cekmek icinmi yapiyor bilmiyorum,limonlu bal ve sicak buhar mi kullanalim???? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2015 Saat 19:55 |
|
Asiri terletmissiniz.. Sakin Takke filan giydirmeyin.
Belki hafif bir Grip geciriyor, Serum Fiz. Limonlu bal ve gerekirse; ColdMix kullanin. |
|
![]() |
|
zelalim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2015 Saat 17:20 |
|
hocam tekrar merhaba,
cok haklisiniz kizim surekli asiri terliyor ozellikle kafasi.cevap yazdiginiz gunden beri tek kat zibin giydiriyorum,yattigi oda serin,cok fazla terletmemeye calisip aralarda surekli su teklif ediyorum.ama kendini cok sıkıyor gaz cikarirken,kaka yaparken,biberondan sut icerken ve hatta uyurken bile kafasi hep sirilsiklam oluyor.goz kapagindaki kizariklik gecti ama burnuna yakin goz kapaginin altinda yine sivilce benzeri kizarikliklar olustu alninda yanaklarinda da belli belirsiz var,alni hep sicacik.cok terlediginden mi oluyor bunlar??? 1 aydan bu yana sut kullaniyoruz mamayi biraktik,kahvalti,gunde birer ogun meyveli sut,yogurt-sutlu tarhana ve muhallebi de yiyor.suyu zorla iciriyorum desem yeridir,ogunleri de 200cc sut,8 ogun yiyor,gece 3 kere uyaniyor suyu reddediyor sut istiyor.gunduz sut miktarini arttirinca iciyor ama sonra kusuyor.ne yapayim hocam terlemesini engelleyemiyorum su icin mi israr etmeliyim????bu arada kilosu 7200 kg civarinda. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2015 Saat 20:03 |
|
Odasinda; Vantilator veya Klima kullanin..
Klimanin bir zarari yoktur, Turk kerizlere sakin kulak asmayin, burada (Arizona) senenin 12 ayi, hergun heryerde Klimalar calisir. Suyu; teklif edin, israr temeyin. Kilo eksigi yok, kilosunu ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|