|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 07:44 |
Hocam merhaba,
Oglum 17 gunluk. Hastaneden geldiğimizden beri gozunde az capaklanma vardı. Sizin yazılarınızı okudum, doktoruda aynısını verince tobrex damlayı kullanmaya basladık. 5 gun 3x1 demişsiniz siz de ama ben cok duzensiz kullandım. Bazen gunde 1 bazen 2 seklinde 1 haftayı gecti kullanıyorum. Hala gozunde az capaklanma var. Ayrıca bebegim cok kusmuyor bazen gazı cıkmadan yatırdıysam süt agzına dogru geliyor ve burnundan da cıkıyor. Bu mu neden oluyor bilmiyorum ama son 2 gundur burnunda hırıltı degil ama tıkalı gibi ses cıkıyor. Ne yapmam lazım acaba? Bir yandan da bu losyonlar gozune zarar verecek diye korkuyorum. Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120608 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlaka; Yeni Dogan bebegin ozellikleri ile ilgili yazilarimi okumaniz lazim... 20.gun GAZ baslayacak.30.gun; zor kaka yapma baslayacak. Kaka sayilari degisecek...
1- Toplu igne basi kadar "Capak" ilac gerektirmez.. Butun gozu "silme" kaplayan capaklarda Ilac kullanilacak. Gersini, nemli bir bezle silersiniz gecer gider. 2- Gazini mutlaka cikarmaniz lazim. SAKIN ilac kullanmayin, "Gaz cikarmasini" ogrenin... Video'yu seyredin. 3- Bu yasda, burun karistirmasini bilmezler... Bilhassa banyo yapmadigi gunlerde, burunda sumuk birikerek, hirilti yapar. Serum Fiz 10'ar damla damlatin, gecer. 4- Losyon???? Ne losyonu??? Losyon filan gerekmez.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2014 Saat 17:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|