|
Gözalti kapagi şişliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ilkbahar91 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2023 Saat 17:28 |
2 aylik bebegimin doğduğundan beri gözleri capaklaniyor. Ben doktorun verdigi damlalari bir iki kere kullaniyordum gecince birakiyordum. Ama yanlis yapiyormusum yazilarinizi okuyunca farkettim. Simdi ise en son netira damlayi 3 gun gunde 3 kere damlatinca bir gözü resimdeki gibi sisti biraktim. Cocuk doktoru capaktan gözünü açamıyor derece olmadigi surece sicak cayla sil goz pinarina masaj yap dedi ancak bir hafta oldu. Gözü hala bu sekilde. Gunde bir kere siliyorum yetersiz mi kaliyordur.
Ne yapmalıyim? Düzenleyen Ilkbahar91 - 06 Haz 2023 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar da cahil olunmaz!!
1- Çay suyu denildiğinde "çay" anlamında kullanılmıyor. Anlatılmak istene su; Çay demlemek için kaynatılan su!! Burada kast edilen su kaynamış ve steril olan su. Cayın gözlere hiçbir faydası yoktur. 2- Çapak için göz damlaları kullanıldığında günde en az 3x1 defa ve en az 5 gün kullanılmalıdır. Tek gözde çapaklanma olsa dahi, her 2 göze damla yapılmalıdır. 3- Her iki göze damlatıldıktan sonra, burun köküne, çimdikler tarzda 5-6 kere masaj yapılmalıdır.
|
|
![]() |
|
Ilkbahar91 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Şu an bu goz siskinligine damla mu kullanmaliyim yoksa sadece sicak suyla silmeli miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yenidoğanlarda gözler ZATEN bu şekildedir!!
Eğer çapak yoksa, HİÇBİR ŞEY yapmayın!! Çapak oluyorsa; dediğim şekilde uygulayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Haz 2023 Saat 21:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|