|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslıakın ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2016 Saat 21:20 |
Merhaba kadır bey ..Benim oğlum 2011 Nisan doğumlu .fakat oğlum hava soğukta olsa sıcakladıgı zaman önce gözaltıları terliyor ben normal zannediyorum ama kimi BÜYÜKLER Demir eksikliğinin veya troid hormonu nun bunu yapacagını söylüyor. Sizce herhangi bir tahlil yaptırmalımıyım ..cevabınız için şimdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "buyuklerin" bir halt bildikleri yok.. Bazi cocuklarda rastlanilan bir durumdur. O buyukler denilen cahil guruhu biraz dogru bir seyler bilselerdi, Turkiye; Avrupada cocuk olumlerinde BIRINCI olmazdi. Ne halt ediyorlarsa, iste bu buyuklerin yuzunden cocuklar oluyorlar. Hicbir sey yapmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|