|
Gözde arpacık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2023 Saat 07:39 |
Dr Bey ben 31 yaşındayım çocuklarım ateşli hastalıktan oldu sanırım banada geçti üşüme alıyo ve ateşim çıkıyo bende ilk ses kısıklığıyla başladı hastalık , asıl sorum sağ gözümde arpacık çıktı ağrı yapıyo sarımsak ve çay pansumanı yapıyorum 3. Gün ama aynı durum ne yapmam lazım ciddi birşey midir.? Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben oğlum için sormuştum daha önce, Kadir hoca önemli olan steril su demişti, öyle çay falan değil, dayanabildiginiz kadar temiz sicak su ile bekletin.
|
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
Biliyorum daha önce kızımada oldu dr Bey viral geçicidir demişti. Ben başımı öne eğince ağrı yapması korkuttu ilerleyip daha kötü olur mu ? Zira bu ara salgın var ve gözleride etkiliyormuş kanlanma ve şişlik yapıyor 😔
|
|
![]() |
|
DrBey gözümde baştasadece kızarıklık ve kapağında şişlik verdi fakat 3. Gün sabah kalktığımda gözümde çapaklanmada vardı buna antibiyotik mi gerekir. Bir cevabınızda gördüm çok korktum hemen bugün bir göz dr una görünücem 😔 çapaklanma 3. Gün olunca bilemedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|