dr bey mr sonucu kalın renkle bu yazıyordu.diğer yazılanlar normal dediği için yazmadım.sadece bu kalın yazıyla belirtilmiş.her iki serebral hemisferde posterior parietooksipitalde supraventikrüler beyaz cevherde T2W sekansta ve FLAIR sekansta minimal sinyal intensite artışı dikkati çekmektedir.
grip olmadığı sürece ateşi olmadı.onun dışında 2 gün önce aklımıza geldi kızım şuan 28 aylık.yaklaşık 4 ay önce halasının evinde yatak odasındaki yataktan zıplarken yere düşmüş.ben orda yoktum.halasıda ağladı ama snra sustu dedi.olaydan 1 saat sonra kızımı gördüğümde alnında hafif kızarıklık vardı.2-3 saat uyutmadık.okadar.ateş falan kusma falan olmadı.yani halası ne şekilde düştüğünü söylemiyor yeğenide kafasını vurdu yere diyor.kızımdaki gözlerini yukarıya kaydırma o olaydan 1,5 - 2 ay sonra oldu.ondan sonra olduysada biz görmedik.şuan en son 1 ay önce yukarıya kaydırıp hafif titreyerek kendine geldi ama Allaha şükür şuan hiç öyle bir şey gözlemlemiyoruz.
nöroloji prof.üne gidiyoruz ve biz videoyu izlettikten snra bizden 15 gün arayla 2 kez EEG istedi.1.sine temiz dedi.2. sinde de hafif dalgalar dikey dedi.3.kez EEG istedi.fakat epileptik dalgalanma değil dedi.
mr sonucunun hem cdsini izledi hemde sonucuna ise; hafif beyaz lekelenmeler var gibi dedi.bunu arabanızdaki boyada bir çizik gibi düşünün dedi.ne demek istediğini srdum sakin ol dedi.böyle durumlarda 1 sene sonra tekrar mr istiyrum dedi.
bunların dışında kızım maşallah konuşuyor yürüyor.anormal birşeyi yok şükür.