|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
giena
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2014 Saat 09:36 |
|
hocam akşam, gene ateşi çıktı, bu sefer yutkunmakta zorluk çektiğini gördük, kendi çabamızla boğazına baktık, çok kızarmış, ablası 15 gün evvel öğle bir boğazla ateşlenmişti, sanırım hadise aynı, bende çaresiz antibiotik denemeye karar kıldım, ağızda biraz da koku başladı sanki, klinik bulgu önden gelir demiştiniz ya birkeresinde, bende duocit 250 mg aldım, 1kg başına 50mg yazıyor, ölçeğin 3/2 verdim, 2*1 kullanacağim,kızımız 2014 ocak doğumlu şu an 11kg, birde ibufen 1/2 ölçek verdim akşam yatmadan evvel, şimdi aradilar evden durumu iyimiş, ateş yok ta, boğazına akşam ben bakacağım
1- kullandığımız antibiotik ve vereceğimiz ölçüler doğru mu Hocam yoksa siz başka öneride bulunurmusunuz, değiştirmek için..... 2- duocid kokusu ve tadı berbat sanırım, akşam zor içirdik, birşeyle karıştırıp verebilirmiyiz, mesela evde yapma yoğurt, veya meyva suyu, veya sıkma portakal suyuyla. 3- ateşini beklemeden günde 3 defa 1/2 ölçek ibufen verelimmi, boğazdaki ödemin dağilmasına yardımcı olsun diye.. 4- Hastalığı boyunca 5 gün oldu artık, katı hiç birşey yemiyor, sedece emiyor ve biberondan süt içiyor, bu normal değil mi Hocam Şimdiden teşekür Düzenleyen giena - 26 Ara 2014 Saat 09:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2014 Saat 18:21 |
|
Atesi ile fazla ugrasmayin. Ates ile ilgili 3 makalemi, Yazarlar bolumunden okuyun.
Ben olsam; hic Antibiyotik baslamazdim... Emin olmak isterseniz, bir kan sayimi yaptirin, WBC:17'nin ustunde cikarsa, Antibiyotige devam edersiniz. |
|
![]() |
|
giena
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2014 Saat 09:26 |
|
Ateşle uğraşmıyoruz Hocam, çocuk çok sıkıntıya düşerse ateş düşürücü veriyoruz, Hocam iki doz antibiotikten sonra herşey düzeldi, bütün arazlar yokoldu, ateş birdaha hiç çıkmadı, ateş düşürücü vermedik antibiotikten sonra, antibiotiğin faydasını görebilelim diye, boğazı eski halinde nerdeyse, neşesi yerine geldi, şımarmaya ve zarar yapmaya bile başlamış, antibiotiği ne zaman keselim, yoksa 5 gün devam edelimmi,
duocid kokusu ve tadı berbat sanırım, akşam zor içirdik, birşeyle
karıştırıp verebilirmiyiz, mesela evde yapma yoğurt, veya meyva suyu,
veya sıkma portakal suyuyla.
Şimdiden teşekür.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2014 Saat 18:37 |
|
Bu kadar kisa surede duzelmesi. Antibiyotik vermeyi hakli kilar. En az 5 gun verin, her seye karisir.
|
|
![]() |
|
giena
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 10:28 |
|
Size teşekür ederim bize öğrettiklerinizden dolayı, saenizde doktora gitmeden, doğru teşhiz ve tedavi yapabilir hale geldik, Allah sizden razı olsun ve bütün sevdiklerinize Sizi bağışlasın...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|