Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grıp hayatımızın bır parcası oldu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrıp hayatımızın bır parcası oldu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asiyegundogdu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Konu: grıp hayatımızın bır parcası oldu
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 18:05
merhablar kadir bey. uzun zamandır sıze yazmıyorum. bu bukadar zamandır saglıklı gecırdıgımız anlamına gelmıyor :) grıbı hayatımızdan bır parca olarak kabul ettık sadece :) oglum krese basladıgından berı her ay duzenlı olarak grıp gecırıyoruz. bunun olağan bır durum oldugunu ve neler yapmamız gerektıgını maıllerınız ve tavsıyelerınızle ögrendık zaten. fakat son 3 aydır grıp olma aralıklarımız cok cok azaldı. ates yok halsızlık yok... sureklı yogun ve balgamlı oksuruk halı, burun akıntısı var. grıp artık resmen hayatımızın bır parcası oldu. bizden oldu dıyebılırım. oksuruk ve burun akıntımız baslıyor. ılk 3-4 gun cok yogun oluyor. ama tamamen gecmıyor. azalan burun akıntısı ve tek tuk oksuruklerle seyır edıyor bır hafta ya gecıyor ya gecmıyor yenıden yogun hale gerı donuyoruz. son 3 aydır fılan hıc tam olarak duzelmedık. marazlar azalıyor artık gecırıyoruz dedıgım anda yenıden basa donuyoruz. yanı sımdılerde sureklı burun akıntımız ve oksurugumuz var. artıp azalan donemlerı var ama tam olarak ıyılestık dıyemıyorum. hapsurmaya basladıgında cevreden yıne mı hasta oluyorsun dıyorlar mesela ben de dıyorum kı ıyılesmısmıydı kı:))
durum bundan ıbaret kadır bey. daha oncekı maıllerımde de belırtmıstım 8 aylıktan bu yana allerjık astım hastalıgı konmustu. sızı tanıdıktan sonra bu durumun uzerınde durdum ve unıv. hastanesınde kan tahlılıyle allerjı testı yaptırmıstım. yası tutmadıgı ıcın derı testı yapamamıslardı. kan testımız negatıf cıkmasına ragmen derı testı kadar net bır sey olmadıgının altını cızmışlerdı. hastalanıp doktora goturdugumde ve bu kadar sık hastalanmasının hatta hıc ıyılesememesının altını cızdıgımde 2 ayrı doktor da allerjık olabılme konusunun altını cızdıler. siz ne dusunuyorsunuz? bu durumda allerjık bır durum söz konusu olabılır mı. 0cak 2006 dogumlu bu aydan sonra derı testı ıcın de yasımız tutuyor. bu konunun uzerınde durmalımıyım. yoksa kres cocugu oldugu ıcın bu anlattıgım durum olagan mı? cevebınız ıcın tesekkur ederım. kolay gelsın.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119736
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 11:52
4 yaşından evvel bu testlerin yapılması tamamen "duygusal" !!!! Size bir faydası olmaz, doktora olur... 2 kışınız böyle geçecek, ve bütün bu ajanlara karşı bağışıklığı oluştuğunda, benim-sizin kadar hasta olacaklar.. Antibiyotiklerle, ilaçlarla bu süreç daha uzun ve masraflı sürer..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.