|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Hicbir ilaci vermeyin, "O" doktorun soyledigi hicbir seyede kanmayin. Tahlilde; Eriskin "Referans degerleri"ni esas aldilar herhalde. Butun testler, yasina uygun. Ne Antibiyotige gerek var, nede Anemisi var. Hepsi uydurma...
Eski mailleri okuyun. Bakteriel/Viral ayrimini iyi ogrenin. Niye okumuyorsunuzki!!! |
|
![]() |
|
minel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2015 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okuyorum ama hep bi korku var bende. İlaç vermezsem daha kotu olurmu diye.peki hocam basim agriyor diye çok agliyor.halsizlesiyor.bas agrisi içinagri kesici kullanmali miyim?hangi ağrı kesiciciyi verebilirim.birde ateşi çıkınca gece uykusunda sayıklıyor.yinede ateşini düşürmeye ugraşmiyim mi.çünkü bi yazinizda çocuğun genel durumu iyiyse ateşle ugrasmayin demiştiniz.sayiklama iyi bi durum sayilmaz.bherhalde?ateşien fazla ne kadar daha sürer hocam.
|
|
![]() |
|
minel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2015 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
Hocam ben evhamlıyım eşim benden evhamlı.2 gecedir gözüme uyku girmedi.ama sizin yazılarınızı çok okuyorum.çokgüveniyorum ssize.inşallah bundan sonra bende kkızıma hic ilaç kullanmiycam sayenizde.allah sizden razı olsun.
|
|
![]() |
|
Hocam kızım simdi uyandı.dili bembeyazdı kaktığında. antibiyotik gerekir mi.öksürük sesi de biraz daha ssertleşmiş.birde hocam kızımın kulak memesinden kırmızı noktacıklar görüyorum.her zaman olmuyor.bir sabah kalktığında bakıyorum çikmiş.birkaç günde geçiyor.bu sabah kalktıginda yine cikmisti.alerjiyle alakalı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates icin degil ama, AGRI icin, Calpol veya Dolven kullanabilirsiniz..
Ates+Dilde pas+ Agizda pis koku.. Ucu bir arada olacak, o zaman antibiyotik gerekir. ALLERJI ILE.... HIC ALAKASI YOK!!! Okumaya devam. |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam.kızımın ateşi düştü.durumu daha iyi.ama merak ettiğim şey biz şimdi size danışmasaydık doktorun vverdiği bu antibiyotiği kullabacaktık ozaman ne olurdu hocam?çünkü benim gittiğim doktorlariın hepsi hemen antibiyotik başliyolar.sizin gibi doktora daha denk gelemedim malesef.gripli iken antibiyotik alınca gereksiz yere ne gibi sonuçlar doğar acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soyle oluyor; sonraki basit, ayakta gecirecegi hastaliklar bile agir seyrediyor, her ay doktorlara tasiniyorsunuz. Yoksa, bunca senedir, bu kadar anlatiyorum bu kadar hakaret ediyorum, hala vazgecmediler. Cok tatli kar var!!!
|
|
![]() |
|
Hocam bilmediğim için öğrenmek ve cevremdekikeride bu konuda uyarmak için soruyorum.devlet hastanesindeki bi doktorun ne gibi karı olabilir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|