Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip mi alerji mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip mi alerji mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118639
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 08:28
SAKIN, Hicbir ilaci vermeyin, "O" doktorun soyledigi hicbir seyede kanmayin. Tahlilde; Eriskin "Referans degerleri"ni esas aldilar herhalde. Butun testler, yasina uygun. Ne Antibiyotige gerek var, nede Anemisi var. Hepsi uydurma...
Eski mailleri okuyun. Bakteriel/Viral ayrimini iyi ogrenin. Niye okumuyorsunuzki!!!
Yukarı Dön
minel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı minel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 09:51
Hocam okuyorum ama hep bi korku var bende. İlaç vermezsem daha kotu olurmu diye.peki hocam basim agriyor diye çok agliyor.halsizlesiyor.bas agrisi içinagri kesici kullanmali miyim?hangi ağrı kesiciciyi verebilirim.birde ateşi çıkınca gece uykusunda sayıklıyor.yinede ateşini düşürmeye ugraşmiyim mi.çünkü bi yazinizda çocuğun genel durumu iyiyse ateşle ugrasmayin demiştiniz.sayiklama iyi bi durum  sayilmaz.bherhalde?ateşien fazla ne kadar daha sürer hocam. 
Yukarı Dön
minel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı minel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 09:55
Hocam ben evhamlıyım eşim benden evhamlı.2 gecedir gözüme uyku girmedi.ama sizin yazılarınızı çok okuyorum.çokgüveniyorum ssize.inşallah bundan sonra bende kkızıma hic ilaç kullanmiycam sayenizde.allah sizden razı olsun.
Yukarı Dön
minel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı minel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 12:19
Hocam kızım simdi uyandı.dili bembeyazdı kaktığında. antibiyotik gerekir  mi.öksürük sesi de biraz daha ssertleşmiş.birde hocam kızımın kulak memesinden kırmızı noktacıklar görüyorum.her zaman olmuyor.bir sabah kalktığında bakıyorum çikmiş.birkaç günde geçiyor.bu sabah kalktıginda yine cikmisti.alerjiyle alakalı olabilir mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 19:48
Ates icin degil ama, AGRI icin, Calpol veya Dolven kullanabilirsiniz..
Ates+Dilde pas+ Agizda pis koku.. Ucu bir arada olacak, o zaman antibiyotik gerekir.
ALLERJI ILE.... HIC ALAKASI YOK!!!
Okumaya devam.
Yukarı Dön
minel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı minel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 01:33
Çok teşekkür ederim hocam.kızımın ateşi düştü.durumu daha iyi.ama merak ettiğim şey biz şimdi size danışmasaydık doktorun vverdiği bu antibiyotiği kullabacaktık ozaman ne olurdu hocam?çünkü benim gittiğim doktorlariın hepsi hemen antibiyotik başliyolar.sizin gibi doktora daha denk gelemedim malesef.gripli iken antibiyotik alınca gereksiz yere ne gibi sonuçlar doğar acaba? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 02:02
Soyle oluyor; sonraki basit, ayakta gecirecegi hastaliklar bile agir seyrediyor, her ay doktorlara tasiniyorsunuz. Yoksa, bunca senedir, bu kadar anlatiyorum bu kadar hakaret ediyorum, hala vazgecmediler. Cok tatli kar var!!!
Yukarı Dön
minel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı minel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 21:01
Hocam bilmediğim için öğrenmek ve cevremdekikeride bu konuda uyarmak için soruyorum.devlet hastanesindeki bi doktorun ne gibi karı olabilir? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.