|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2016 Saat 11:20 |
Hocam merhaba.
Bu tur sorularla cok karsilasiyorsunuz biliyorum. Fakat sizden onay almak biz anneler icin cok onemli. Cocuklarimizin hasttaliklarina dayanma gucu buluyoruz. Oglum Kerem. Gece balgamli oksuuk ile basladi. Oksurunce agliyor. Su an icin ates yok. Uykulu hali var. Nefes veriirken hafif cizirti var. Burun akintisi su gibi Nefes sayisi uyurken dakikada 32 Uyurken inliyor. Dilde pas yok. Koku yok. Bir kere kustu. Burun tikali degil. istah kesildi. Bu bulgulara gore grip mi demeliyim. Sadece limon bal verecegim. Burun tikali degil. Oglum iki yasinda. Anne sutune devam ediyoruz. Strep A testi gerekmiyor sanirim. Ablasi ana okuluna gidiyor. Bol bol hastalandilar bu kis. Yasi streptekok enf. icin kucuk. Fakat abladan gecme olasiligi var. Dogru yolda miyim hocam. Onay verirseniz sevinirim. Tesekkur ederim. Düzenleyen de-met - 07 Mar 2016 Saat 11:41 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ates yok. Fakat hizli nefes alip vermeye basladi. Burun akintisi az. Oksuruyor ve oksurdukce agliyor. Ne yapmami onerirsiniz?
Sanirim tablo bronsiolit. Perebron verip oksurterek attirmali miyim mikrobu? Degerli goruslerinizi bekliyorum. Düzenleyen de-met - 07 Mar 2016 Saat 15:49 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Hocam gittikce kotulesiyor. Balgamli oksuruyor. Ayakta uyuyor. En onemlisi de saniyede nefes alip veriyor. Veris tikali. Hastaneye gidecegiz. Kesin hava verecekler. Ciger filmi cekecekler. Cocuk cok sikintida. Hic bir ilac kullanmadigim halde cigere mi indi. Allah rizasi icin yardim hocam
Ates hala yok. SIK VE CIZIRTILI NEFES VAR. CIZIRTI NEFES VERIRKEN OLUYOR. Düzenleyen de-met - 07 Mar 2016 Saat 18:13 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez. Cocuk rahat oldugu surece, Astim veya Bronsit degildir.
|
|
![]() |
|
Batakhaneye gitmedik hocam. Bu geceyi atlatmayi sectik. Bir olcekte perebron verdim.
Gece nefes sayisi coktu. Atesi de vardi. Tabiki dusurmedik atesini. Su anda nefes sayisi normal sayilir. Burnu tikali. Hafif atesli. Grip tedavisi yapiyorum. Hizli nefes alip verirken bile bizimle muhabbet ediyordu. Tek sikintimiz hizli nefes ve uyku haliydi. Hocam perebrona devam edecegim balgamli oksurdugu surece. Baska ilac gerekli mi. Dogru yolda miyiz? Oglum 2 yasinda 13.200 kilosu. Perebronu hangi olcude vermeliyim. Hocam su anda ablasiyla oynuyor. Sanki hic hasta degil gibi. Zature ihtimalini yok ediyor degil mi hocam bu. Cocuk sikintida degil su anda. Düzenleyen de-met - 08 Mar 2016 Saat 09:48 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz; benim, "VERMEYIN" dedigim ilaclari vermezseniz, hicbir zaman Zaturre ile karsilasmazsiniz... 35 sene, muayenehanemde Zaturre gormedim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|