Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip olmuşum bebeğimi nasıl korumalıyım?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugrip olmuşum bebeğimi nasıl korumalıyım?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Konu: grip olmuşum bebeğimi nasıl korumalıyım?
    Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 11:12
selam.dün sabah bende hiçbişey yokken öğlenden sonra grip oldum burun akıntısı, boğaz ağrısı, hapşırık, öksürük...bebeğime geçerse diye korkuyorum nasıl önlem almalıyım? süt ile geçmez dimi. ama daha küçük olduğu için hep yakın temastayız emzirme,konuşma, altını değiştirme sırasında.ağzıma burnuma tülbent bağlıyorum bebeğime yaklaşırken.hatta altını eşim değiştiriyor.hep o ilgileniyo konuşuyo.ben sadece emziriyorum dünden beri.ama bugün işe gitti
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 12:28
Canım bir maske alıp, emzirirken veya kızınla yakın temaslarda olduğun zaman falan takabilirsin, birde sürekli evini havalandır, şimdilik aklıma bunlar geliyor Ermm
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 12:40
sütten geçmez canım,solunum yoluyla geçerSmilefatoşun tavsiyeleri mantıklı.geçmiş olsun.
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 12:44
geçmiş olsun nuriye
ben de hep maske kullanırdım...sütten geçmez merak etme...yakın temas etme yeter ki...
bi de kekik kaynatır buharını bütün evde gezdirirdim...kekiğin havadaki mikrobu kırma özelliği var...deneyebilirsin.

ben bunu ayrıca oğlum bebekken misafir sonrası da yapardım..önlem için...

Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 12:44
teşekkür ederim.o kadar dikkat ediyodum hasta olmayım diye ama olacağı varmış. berilim de yavaştan yavaştan öksürmeye başladı.inşallah rahatsızlanmaz.kıyamam ona.o hasta olmasın da ben tüm hastalıkları çekmeye razıyım.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 12:46
tavsiyelerinize uyacam.kekiğin bu özelliğini bilmiyordum.hep içerdim ama buharı da işe yarıyomuş demek ki.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2009 Saat 13:22
bebeğimi korumak için çok uğraştım fazla yaklaşmadım.emzirirken maske kullandım.ama yine de koruyamadım sanırım.kuzum fena öksürüyor.şurup verdim sabah.umarım düzelir.çünkü o öksürdükçe ben kendimi suçlu hissediyorum ve canım yanıyor bu arada 4 gündür hiç azalmayan ağrılarla gribim devam ediyor.emzirme döneminde griple ilgili kullanabileceğim ilaç ismi bilen veya kullanan varsa ismini özelden göndereblir mi. benim yapım gereği sanırım, hiçbir hastalık ve ağrıyı ilaçsız atlatamıyorum.geçmezse pzts doktora gidicem mecburen
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.