Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip sonrasi orta kulak iltihabi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip sonrasi orta kulak iltihabi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesajın Direkt Linki Konu: grip sonrasi orta kulak iltihabi
    Gönderim Zamanı: 18 Nis 2013 Saat 23:52
Hocam daha once oglumun istanbul bronsiti tanisiyla kortizonlu sprey kullandigini anlatmistim. Sizin mesajinizla birakip bal linon zencefil geceleri cold mix veriyorum. Öksürük baya azaldi. 10 gun oldu bu sabah kulak agrisiyla uyandik doktora goturduk orta kulak iltihabi teshisi sefalosporin grubu antibiyotik verdi. Ve kortizonlu spreyleri kullansaydik hasta olmayacağını söyledi.  1 saat önce calpol plus vermeme ragmen ateşi koltuk altından 38.6 derece. ne yapmalıyım lutfen yardım edin. D.bakirda guvenecegim dr. Yok. Bu arada oglum tam 5 yasinda 23kg.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119823
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2013 Saat 07:21
1- "Istanbul Bronsiti" tanisini koyan soytari Diyarbakir doktoru mu? Ise yarayacak bir sey olsa ogrenmezler, nerde soytarilik var onu benimserler.
2- Kortizonlu spreyi kullansa idiniz, gene hasta olacakti, ama siz farkedemeyecektiniz. Isleri gucleri; goz boyamak.
3- Sakin Orta Kulak Iltihabina antibiyotik vermeyin. Hemen Iliadin ped. burun damlasina baslayin, teferruati eski maillerde var.
4- Zaten Orta Kulak Iltihabi olmasi, esas hadisenin GRIP oldugunun ispatidir. Daima Grip iyilesirken olur.
Bu soytariliklara kulak asmayin, benim anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2013 Saat 10:52
Hocam iyi günler. Dediklerinizi uyguladim. Sikayetimiz kalmamisti. Fakat dünden beri kulak Ağrısı tekrar başladı özellikle cigneme esnasında.  Ve sarı yeşil arasi burun akıntısı var. Ne yapmalıyım? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2013 Saat 19:11
Gribin sonuna gelmissiniz. Zaten kulak problemleri de hep Gribin sonuna dogru gorulurler. Hemen Iliadin ped, burun damlasina (gunde2x2'ser damla, 3gun) baslayin, gerisi eski maillerde var.
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2013 Saat 10:50
Hocam tam iyilesiyor derken tekrar bazen kuru bazek balgamli oksurugumuz var ozellikle kosturdugunda cok artiyor. Gecen gun esim dr.a götürdü.  Cocugunuzun hastaligi reaktif hava yolu hastalığıdır demis. Tedavisi de tabiki kortizonlu sprey oldugunu soylemis. Cevremizde 6-7 aylik bebeklerden yetiskinlere kadar bu spreyleri okadar cok kullanan  var ki bilemiyorum. Bu öksürük lerden oglumun cigerleri zarar görür mü? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2013 Saat 18:24
SAKIN, ama sakin o tuzaga dusmeyin,yoksa bir daha doktorlardan cikamazsiniz... Sizin de farkettiginiz gibi artik her oksuren cocuga hatta bebeklere bile kortizonlu spreyleri vermekten utanmiyorlar, vicdanlari sizlamiyor. Varsa yoksa, ilac firmasinin bu yaz saglayacagi tatil olanaklari...
2006 Kurban Bayramida; bu sahtekarlardan 300 tanesini;Karayiplerde , "Navigator of the Seas" gemisi ile "cruise" seyahatine goturduler. Maliyeti adam basi: $3000-5000 olan bir gezi... Bunlarin karsiligi hep bu fakir-fukara halkin cebinden cikti...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 May 2013 Saat 18:25
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2013 Saat 04:56
Hocam suan saat gecenin 4u. Oglum oksurukle uyandi ve yarim saattir oksuruyor. Soguk terler döküyor defalarca degistirmeme ragmen boyun bölgesi basta olmak üzere vucudundaki soguk nemi alamıyorum.  Esim de dr.lara itimat etmiyorsun diyerek beni sucluyor. Dr.lar reaktif hava yolu hastaligi tedavi edilmezse astim olur diyorlar.
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2013 Saat 05:02
Hocam kafam cok karisik acaba çocukları sonradan astım yapan bir mikrop mu var artik. Bu komplo teorilerini duymussunuzdur. Önce mikrobu uretip yaydiktan sonra ilacini piyasaya sürüyorlar.  Gücüm tükeniyor hocam oglumun astım olmasını yada bu oksuruklerden cigerlerinin zarar görmesini istemiyorum. Çaresizim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.