Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip ve astım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip ve astım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2016 Saat 18:23
Ventolin ve Bricanyl, kortizon ihtiva etmiyorlar.. Bu sebeple, gereksiz yere kullansaniz bile zararlari pek
olmuyor..
Astimmi???  Simdilik takip edelim.. Bazi cocuklarda, bu sekilde reaksiyonlar olup, kaybolabiliyor. Yoksa Astim hayat boyu surer.

Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mürur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2016 Saat 21:29
Teşekkürler  içimi rahatlattınız yeniden.bugün oğlum çok daha iyi.hopluyo koşuyo daha rahat konuşuyor hatta.bricanyl işe yaradı daha güzel öksürüyor artıkve biraz busun akıntısı dönmeye başladı.bugün dr ye gittik ve boğazda bişey yok bademcik temiz fakat bronşiolit dedi.hemen hava verelim dedi.tabii ben gripte zararlıdır düşüncesiyle hava istemediğimi söyledim ve şaşırdı doktor ısrarla verelim deyince ben de ayrıldım ordan.çünkü bugün daha rahat nefes alıp veriyor ve kuvvetli öksürüyor.
Hocam bir önceki sorumda alerji uzmanı tavsiyenizi rica etmiştim.mümkün müdür acaba bana çocuk alerji uzmanı ismi vermeniz?çünkü oğlum evdeki toz akarlarından hemen hapşurup öksürüyor yada çilek domates yediğinde egzama tarzında kızarmalar oluyor.Bu yüzden ben ilk önce oğlumun sorunu ne onu öğrenmek istiyorum ve kışın ona göre hareket etmek ve daha bilinçli sakin olmak istiyorum.hem de size oğlumun sıkıntısını daha net ifade edebilirim.başınızı şişiriyorum ama içim rahat değil ondandır sizi bukadar bunaltmam.. Tongue
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2016 Saat 05:50
Onlardan UZAK DURUN!!!
Sadece  benim dediklerimi uygulayin..
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mürur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2016 Saat 00:19
Peki teşekkür ederim Kadir Bey.dediğiniz gibi sadece bricanyl kullanıyoruz.
1-Yalnız kaç gün böyle devam edeceğim?(bugün itibariyle 4 gün oldu şuruba başlayalı.gece öksürüğü kalmadı ama sırtını dinleyince hala hışır hışır sesler çok net geliyor.)
2-Sabah kendi doktorumuza gidicez .acaba o da ventolin hava verilmesini isterse ne yapmalıyım?
3-Dün gece altını ıslatmış ve farkına varmamışız biraz üşütmüş ve sabah yine biraz huzursuzdu kahvaltı sonrası şurup la daha iyi oldu.bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
Her üşütmede vücut direncinin bukadar zayıflamasını neye bağlıyorsunuz?sabrınız için tekrar teşekkürler..artıkdiğer hastalarınıza yazdıklarınızı not ediyorum bilgiye ulaşmak içinGeek
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2016 Saat 07:49
1- ve 2- Gerek yok,, ancak cocuk sikintida olursa gerekir... Ses duyuyluyor diye DEGIL...
3- Usutmekle hicbir sey olmaz... Kacirma olabilir, bilhassa hasta iken normaldir.
Usutmek diye bir sey yok, dunyada bu sacmaligi bir tek Turk doktorlari soyler..
Eski mailleri okuyun.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.