Endişe ve korkuyla geçen koca bir 3 günden sonra güzel haberlerle buradayım
Kadir bey ben nolur ne olmaz diye Cuma günü ( amoklavin 650 mg, tamiflu ve immuzinc )ilaçları eczaneden aldım. Belki haftasonu bulamam diye

Cuma akşamı bir kere kustu , cumartesi günü de kakasını kaçırdı su gibi ishaldi ancak bir kere tuvalete çıktı.
İlaçları tamiflu dahil cuma akşamından bu zamana kadar veriyorum. Halsizliği hiç olmadı hiperaktivitesinden birşey kaybetmedi yani... Dün çok iyiydi hatta sokağa çıkmayı teklif etti bana odada yanlız sıkıldı sanırım.. bugünde çok iyi ateşi şükür.... 35,4 , halsizlik yok, ishal ve kusma yok.. sadece hafif öksürük var...
İlaçları bitirmeli miyim sizce ??
Bir de 4 yaşında olan her sene en az 10 gün hastanede yatan, zırt pırt hastalanan

diğer oğlumu hastalıktan korumak için ne yapabilirim? abisinin odasına hiç sokmadım ben de maske ve eldivenlerle girdim. devamlı hijyenel kullandık evi sık sık havalandırdım. oda sıcaklığı iyi , doğalgaz yanıyor.immuzinc i ona da sabah akşam bir ölçek veriyorum, ballı limonu su gibi her gün veriyorum hani illaki grip olmasına fırsat vermeden , yeterli mi ?
Tekrar teşekkürler....