Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grıp
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrıp

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepsert Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynepsert Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: grıp
    Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 12:59
hocam merhaba nasılsınız. oglum 16 aylık 10 kılo ve 76 cm . 2 hafta once 39 derece ates ve ıshal ve kusma oldu kusarken baglam ve kan karısık gelınce  doktora gıttık.damarları catlamıs olabılır ondan kanamıs olaılır dedı muayene ettıgındede grıp baslangıcı dedı.her ıhtımale karsı kan tahlılıde yaptırdı kantahlılı sonucu lınktedır. 1- http://i.hizliresim.com/XY8GWD.jpg      2-http://i.hizliresim.com/b4Z18j.jpg       3-http://i.hizliresim.com/dqlrjn.jpg    enfeksıyon kaptıgını ve antıbıyotık kullanmamız gerektıgını soyledı 1 hafta augmentın verdık  gunde 2 kez 7.5 ml.   hersey normale dondu derken okusuruk ve balgam basladı balgamdan uyuyamaz oldu.bu segerde 3 gun gunde 3 kez 2.5 ml actıfed verdık. oksuruk kesıldı balgam kesılmedı. aradan 5 gun gectı balgamı ıcın tekrar doktora gıttım bogazlarının hala kızarık oldugunu hastalıgının ustelemıs olabıleceıgnı soyledı ve 7 gun gunde 3 kez 2.5 ml actıfed vermemız gerektıgını soyledı. bu arada balgam sokturmek ıcın vıskomusıll verdıler ıse yaramadı. balgam ıcın tekrar gıttıgımde thymo sprey ve allerın 1 A verdıler.suan bu ıkısını kullanıyorz ve actıfed verıyorz. ayrıca devıt3 verıyorum 15 damla.sız devıt ver dedıgınız ıcın dha once.2 yasına kadar dewam etmeyı dusunuyorum dewıte. doktor bey bır suru ılac verıyoruz vıcdan azabı duuyuyorum ballı lımon ve pekmez cok fayda etmedı nedense daha once ıse yaramsıtı. ılacları ml olarak ve gunlerıyle bırlıkte yazdım ben bunları kullanmalıyım. oglum artık hıcbırsey yemıyor sadece sut su ıcıyor ıstahsız cok sıvı tuketıyoruz. gunde 1 lt yakın sut ıcıyoruz zararı varmıdır. 16 aylık olmasına ragmen daha 2 tane ustten dıslerımız cıktı baskada yok normalmıdır ve bıngıldagımız hala acık .sıze sımdıden cok tesekkur edıyorumm .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118886
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 19:47
Domuz Gribi geciriyor...
HEMEN, butun ilaclari KESIN....
Eski mailleri okursaniz, bu ilaclarla sonrasinin ne olacagini ogrenirsiniz.
Fazla sut; zararli degildir. Tabii bunun yaninda en az; 1kofte kadar et yemeside sarttir.
Gelismesi normal, fazlasi yok..
Bingildak; 9 -19 aylar arasinda kapanir..

Cok okumaniz lazim, cok...
Ayricada; o tahliller ne marka, ne mali bir alet ile yapildi??? Turkmenistan veya eski Rus devletlerinden birindemisiniz??
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynepsert Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 19:53
eskı maıllerı ınceleme fırsatım pek olmuyor.korktum hocam ne oldugunu bılmeme ragmen Allah korusun.dıslerıde sıyah olmus galıba ılaclardan.evet azerbaycandayız
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynepsert Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 19:54
kullanım durumunda sonrasında ne olacagını rıca etsem ogrenebılırmıyım.ılacları kesıcem ınsallah.suan balgamı oksurugu pek kalmadı ama agzında hafıf koku hala var.hangı ılcaları vermelıyım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118886
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 20:03
SADECE: (Gerektiginde)Serum fiz. Limonlu bal ve Vicks(ColdMix) kullanin... Diger butun ilaclari hemen kesin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.