|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2016 Saat 14:55 |
Hocam iyi günler bu sene okula başladığımızdan beri öksürük burun akıntısı ateş hepsini gördük öksürük 1.5 aydır devam ediyor en son grip 2 hafta oluyor ateş olmadı çok öksürük oldu yaklaşık 1 hafta uykusuz kaldı diyebilirim ses biraz kısık gece sürekli horluyor 5 gündür evden dışarı çıkmıyor ama bugün çok midesi bulanıyor dilinin arka kısmı hafif sarı ama bulantidan ordan oraya yatıp duruyor sebebi ne olabilir aklıma geniz akintisi geldi ama bilmiyorum anlamadım oğlum 5.5 yaşında ve 22 kilo şu an sadece perebron ve iliadin kullanıyoruz yarım kaşık metpamid verdim ama geçirmedi hepimizin yediği aynı zehirlenme değildir
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şuan ateşi yukseldi
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam viral enfeksiyon başı ateş normal ama bu geçmesine yakın bir ateş kafam karıştı
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam ne olur kusura bakmayın böyle arka arkaya soruyorum sizin sayenizde 1.5 senedir antibiyotik kullanmadım oğlumun başı sıcak değil ama kulaktan ateş 38.5 dereceyi kendimizde deniyoruz sorun yok neden böyle
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates ve bulanti disinda bir araz yoksa; arkadan ishal geliyor olabilir. Ilac kullanmayin, cok gerekmedikce, atesini bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam 1.5 ayda 3. Grip bu seferki 1 hafta önce ateşsiz başladı bugün 7.gün ilk defa midem bulanıyor dedi ve ateşi yukseldi bu arada 1.5 aydır da oksuruyor kullandığımız tek ilaç perebron oldu burnu çok tıkalı horluyor iliadin damlattim arada grip dedim ama niye ateş gribin ortasında yükseldi kafamız karıştı bu sene ilk okul hayatı sık hastalık normal öksürük gecmemeside normal tek kafamızı kurcalayan gribin ortasında ateşin olması oldu birde horlama lar olmasa üst kattan gerçekler nerdeyse
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
hocam dediğiniz gibi ishal gibi oldu oğlum cok sık yapmıyor ama sulu gerçi bir kase corbayla duruyor ama hırıltı ara ara halen var 1,5 ay oldu geçmedi ateş bugün hiç çıkmadı ne kadar sürer hocam bu grip mi
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
hocam dediğiniz gibi ishal gibi oldu oğlum cok sık yapmıyor ama sulu gerçi bir kase corbayla duruyor ama hırıltı ara ara halen var 1,5 ay oldu geçmedi ateş bugün hiç çıkmadı ne kadar sürer hocam bu grip mi midesi yemek yerse bulanıyor ama şimdilik kusma yok
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|