|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ishal ateş ve öksürük ve mide bulantısı devam burnu arada akıyor son durum bu
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam hepsini toparlayıp yazmak istedim 1 hafta grip arazlari ve şiddetli hiriltili öksürük 4 gün perebron verdim
Arkasından grip olalı 1 hafta olmuştu mide bulantısı başladı 1 gün sonra ishal bu gün 4 kere ishal gitti ve gün içinde midesi çok bulandı sürekli temiz havaya çıktık ateş 38.5 larda hiç kusmadı gribin arkası normal mi hocam daha burun tıkanıklığı var iliadin 3 gün kullandım ara verdim şimdi yine kullanıyorum ne yapalım hocam
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip+ Bulanti, ishal= Domuz gribi..
Hicbir sey yapmayin.. Sadece; Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Teşekkür ederim hocam annem 1 gün antibiyotik vermiş klamoks haberimiz yok malesef ama şu andan itibaren vermiyorum birde şu ana kadar ateş olmadı en son dun gece oldu çok terledi ve düştü bugün bulantida yoktu gündüz bi balgam çıkardı
Ama ishal yaptı sadece 2 kere su gibi İyiki varsınız hocam burnu gündüz açık ama gece çok horluyor Anlamadık gitti Çok sagolun tekrar hocam sizinle tanışalı 1.5 sene oldu ve biz sizinle tanisana kadar o kadar çok antibiyotik kullanmistik ki malesef ama sizin sayenizde geçen kış her gün gezmeye gitmesine karda yuvarlanmasina rağmen hep çabuk atlattık gribi
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Teşekkür ederim hocam annem 1 gün antibiyotik vermiş klamoks haberimiz yok malesef ama şu andan itibaren vermiyorum birde şu ana kadar ateş olmadı en son dun gece oldu çok terledi ve düştü bugün bulantida yoktu gündüz bi balgam çıkardı
Ama ishal yaptı sadece 2 kere su gibi İyiki varsınız hocam burnu gündüz açık ama gece çok horluyor Anlamadık gitti Çok sagolun tekrar hocam sizinle tanışalı 1.5 sene oldu ve biz sizinle tanisana kadar o kadar çok antibiyotik kullanmistik ki malesef ama sizin sayenizde geçen kış her gün gezmeye gitmesine karda yuvarlanmasina rağmen hep çabuk atlattık gribi çok sagolun Geçen sene x bacak için 3 kez dvit 3 içti onunda hasta olmamasından etkisi varımdır hocam bu sene 1 kez eylülde verdim başka vermeye gerek varmi |
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdilik gerekmez, Senede 1 verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|